Χριστοβασίλης για Κούγια: «Η σιωπή μου προς απάντησή του»

Χριστοβασίλης για Κούγια: «Η σιωπή μου προς απάντησή του»

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης απάντησε στις σοβαρές καταγγελίες του Αλέξη Κούγια για τον ΠΑΣ Γιάννινα και τόνισε πως δεν θέλει να κάνει κάποιο σχόλιο.

Ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε χθες σε πολύ σοβαρές καταγγελίες για τον ΠΑΣ Γιάννινα και την πώληση των μετοχών του κατονομάζοντας τους Γιάννη και Κωνσταντίνο Αυδή ως ιδιοκτήτες της ΠΑΕ και όχι τον Γιώργο Χριστοβασίλη, ενώ τόνισε πως ενεπλάκη και ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο Κούγιας σε συνέντευξη Τύπου που διήρκεσε δύο ώρες, αποκάλυψε ότι οι δυο άνδρες πήραν τις μετοχές από τον Χριστοβασίλη το 2015 χωρίς να πληρωθεί ούτε ευρώ, κάνοντας τον πρόεδρο του ΠΑΣ ένα εικονικό πρόσωπο ενώ δεν σταμάτησε εκεί. Ο γνωστός ποινικολόγος βγάζοντας στη… φόρα τον διάλογο που είχε με τον κ. Αυδή σύμφωνα με τον οποίο τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, ύψους 8 εκατ. ευρώ, τα πλήρωσε ο Ιβάν Σαββίδης, με αποτέλεσμα η ομάδα της Ηπείρου να γίνει υποχείριο.

Από εκεί και πέρα, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ Γιάννινα, κλήθηκε να απαντήσει στα λεγόμενα του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ για τις κατηγορίες και τόνισε πως «Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο. Η σιωπή μου προς απάντησή του», χωρίς να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις στις δηλώσεις του στη LiveSport.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ