Ο ΠΑΟΚ, το Κύπελλο και τα 2,5 εκατ. ευρώ μπόνους

Ο ΠΑΟΚ, το Κύπελλο και τα 2,5 εκατ. ευρώ μπόνους

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως εξασφάλισε τουλάχιστον την τρίτη θέση, διεκδικεί το Κύπελλο κόντρα στον Ολυμπιακό και αν το κατακτήσει μπορεί να βάλει στα ταμεία του μέχρι και 2,5 εκατ. ευρώ.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε των play off της Superleague να εξασφαλίσει την έξοδο του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα τερματίσει και είτε στη δεύτερη είτε στην τρίτη θέση. Ο Δικέφαλος του βορρά λοιπόν μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ έφτασε ακόμη ένα βήμα πιο κοντά σε ένα σημαντικό μπόνους, αφού βάσει του τηλεοπτικού του συμβολαίου, θα εισπράξει επιπλέον 1 εκατ. ευρώ σε περίπτωση που τερματίσει δεύτερος ή τρίτος στα playoffs.

Το αξιοσημείωτο όμως είναι ότι αν ο ΠΑΟΚ κατακτήσει το Κύπελλο στον τελικό της 22ης Μαΐου απέναντι στον Ολυμπιακό, θα εξασφαλίσει έξτρα μπόνους 1,5 εκατ. ευρώ, που προβλέπεται και πάλι από το τηλεοπτικό συμβόλαιο, άρα θα μπουν στα ταμεία του 2,5 εκατ. ευρώ συνολικά σε διάστημα δυο εβδομάδων.

Φυσικά στον τελικό του Κυπέλλου δεν είναι το φαβορί, αφού ο πρωταθλητής Ολυμπιακός στοχεύει στο νταμπλ, όμως σε περίπτωση που καταφέρει και πάρει το τρόπαιο τότε θα έχει ένα πολύ καλό ποσό στα ταμεία του για να ξεκινήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ