Ο Ουκρανός Αρανόφσκι στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, ο Λευκορώσος Κουλμπάκοφ στην Τούμπα

Ο Ουκρανός Αρανόφσκι στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, ο Λευκορώσος Κουλμπάκοφ στην Τούμπα

Ο Γεβγέν Αρανόφσκι ορίστηκε να διευθύνει τον «τελικό» ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στη Λεωφόρο, ενώ ο Αλεξέι Κουλμπάκοφ θα είναι διαιτητής στο ΠΑΟΚ-Άρης. Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης στο Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός, κανονικά σφυρίζει ο Γκορτζίλας παρά το λάθος στη Λεωφόρο

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές της 7ης αγωνιστικής των play off της Superleague, με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ να ορίζει στα δυο από τα τρία ματς ξένους ρέφερι. Πιο συγκεκριμένα, στο πιο σημαντικό ματς της αγωνιστικής, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στη Λεωφόρο, ορίστηκε ο Ουκρανός Γεβγέν Αρανόφσκι, ο οποίος δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός ρέφερι. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ολεκσάντρ Ζιούκοφ, Βαλεντίν Κούτσεφ, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης και στο VAR ο Πορτογάλος Μπρούνο Εστέβες.

Ο 44χρονος δεν έχει ξανασφυρίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ στο παρελθόν είχε σφυρίξει στο ΠΑΟΚ-Μολ (Βίντι) 0-2 στις 25/10/2018 για το Europa League, αλλά και στο Ελλάδα-Εσθονία 0-1 στις 18/11/2018 για το Nations League. Φέτος έχει βρεθεί σε μόνο έναν ευρωπαϊκό αγώνα, το Αντβέρπ-ΛΑΣΚ 0-1 για τους ομίλους του Europa League.

Από εκεί και πέρα, ο Λευκορώσος Elite διαιτητής, Αλεξέι Κουλμπάκοφ θα είναι αυτός που θα σφυρίξει στο ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη. Πρόσφατα είχε βρεθεί και στο Άρης-ΑΕΚ 1-3, καθώς επίσης στο περσινό Άρης-ΑΕΚ 1-4. Βοηθοί του οι συμπατριώτες του Ντμίτρι Ζιουκ, Αλέι Μασλίνκα, τέταρτος ο Τζήλος και στο VAR ο Ολλανδός Τζόει Κουχ, με τον Παπαδάκη.

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης ορίστηκε στο Αστέρας-Ολυμπιακός (VAR ο Παπαδόπουλος), ενώ ο Ευαγγέλου θα σφυρίξει το κρίσιμο παιχνίδι της Λάρισας στον Βόλο (VAR ο Φωτιάς) και ο Παπαπέτρου το Λαμία-ΟΦΗ (VAR ο Κουμπαράκης). Κλείνοντας, ο Γκορτζίλας που ήταν στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης θα είναι ρέφερι στο Παναιτωλικός-Ατρόμητος, παρά το λάθος που έκανε με τον καταλογισμό πέναλτι υπέρ των πρασίνων, ενώ στο VAR θα είναι ο Διαμαντόπουλος.

Αναλυτικά οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου:

Σάββατο 8/5, 19:30
Βόλος-Λάρισα: Ευαγγέλου (Λ.Δημητριάδης, Νικολαΐδης, 4ος Τσακαλίδης, VAR: Φωτιάς, Φωτόπουλος)

Παναιτωλικός-Ατρόμητος: Γκορτσίλας (Νικολακάκης, Μπουξμπάουμ, 4ος Κουκούλας, VAR: Διαμαντόπουλος, Μωυσιάδης)

Λαμία-ΟΦΗ: Παπαπέτρου (Απτόσογλου, Ψαρρής, 4ος Μανούχος, VAR: Κουμπαράκης, Χριστάκογλου)

Κυριακή 9/5
15:00 ΠΑΟΚ-Άρης: Κουλμπάκοφ (Ζιουκ, Μασλίνκα, 4ος Τζίλος, VAR: Κοοj, Παπαδάκης)

17:15 Αστέρας Τρ.-Ολυμπιακός: Κουτσιαύτης (Κουρομπύλια, Τριανταφύλλου, 4ος Καραντώνης, VAR: Παπαδόπουλος, Σπυρόπουλος)

19:30 Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Αρανόφσκι (Ζιούκοφ, Κούτσεφ, 4ος Ζαχαριάδης, VAR: Εστέβες, Σαμοΐλης)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ