ΑΕΚ: «Τρέχει» να προλάβει Παναθηναϊκό ο Μάνταλος

ΑΕΚ: «Τρέχει» να προλάβει Παναθηναϊκό ο Μάνταλος

Ο Πέτρος Μάνταλος έβγαλε μέρος της προπόνησης, ωστόσο όλα είναι ανοιχτά όσον αφορά τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα play-off της Superleague, με τον Μανόλο Χιμένεθ να περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τι θα γίνει με τον Πέτρο Μάνταλο.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της Ένωσης δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τον τένοντας στον αστράγαλο, με αποτέλεσμα χθες Πέμπτη (6/5) να μην μπορεί να περπατήσει καλά.

Στη σημερινή προπόνηση όμως αρχικά δοκίμασε να τρέξει με ποδοσφαιρικά παπούτσια, ενώ στη συνέχεια μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα με τους υπόλοιπους παίκτες, βγάζοντας το μεγαλύτερο μέρος του.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός φυσικά δεν βρίσκεται ακόμα στο 100% και όλα θα κριθούν στην προπόνηση του Σαββάτου (8/5), όσον αφορά τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τους Πράσινους.

Τέλος, εκτός θα παραμείνουν οι Γκαρσία, Ολιβέιρα, Λάτσι και Ραντόνια, που δεν προλαβαίνουν το παιχνίδι, όπως φυσικά και ο Αντρέ Σιμόες που δεν θα αγωνιστεί ξανά μέσα στη σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ