Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στηρίζει το ΚΕΑΤ Θεσσαλονίκης (vid)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στηρίζει το ΚΕΑΤ Θεσσαλονίκης (vid)

Επίσκεψη στο ΚΕΑΤ Θεσσαλονίκης-Σχολή Τυφλών πραγματοποίησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω της δράσης PAOK ACTION και το ενίσχυσε με ιατροφαρμακευτικό υλικό και μηχανήματα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επισκέφτηκε το ΚΕΑΤ Θεσσαλονίκης-Σχολή Τυφλών και έκανε δωρεά ιατροφαρμακευτικό υλικό και ιατρικά μηχανήματα, σε συνεργασία με τον Όμιλο Βιοιατρατική.

Αναλυτικά η ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

«Η δράση του PAOK Action δεν σταματάει ποτέ. Το πρόγραμμα εταιρικής ευθύνης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε σε μία σημαντική δωρεά στο ΚΕΑΤ Θεσσαλονίκης-Σχολή Τυφλών, έχοντας ως συμπαίκτη τον Όμιλο Επιχειρήσεων Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ.

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ και η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ προσέφεραν ιατροφαρμακευτικό υλικό και ιατρικά μηχανήματα στο ΚΕΑΤ, ενώ παράλληλα προσέφεραν και δωρεάν test Covid-19 για τους οικότροφους και τους εργαζομένους της σχολής.

Στην δράση αυτή παρευρέθηκαν ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Χρυσοχόος συνοδευόμενος από ποδοσφαιριστές της Κ19 όπως επίσης και ο Γεώργιος Σπανός, Υπεύθυνος Εμπορικών Εταιρειών Β. Ελλάδος του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ οι οποίοι μίλησαν στην κάμερα του PAOK TV».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ