ΑΕΚ: Βλέπει και Λισάντρο Λόπεζ για την άμυνα (vid)

ΑΕΚ: Βλέπει και Λισάντρο Λόπεζ για την άμυνα (vid)

Ο 31χρονος Αργεντινός στόπερ της Μπόκα Τζούνιορς αρέσει στους «κιτρινόμαυρους».

Ο Νταμιέν Ντα Σίλβα είναι ο πρώτος στόχος της ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας, αλλά δεν είναι ο μόνος παίκτης στη λίστα. Ένας άλλος στόπερ τον οποίο εξετάζουν οι «κιτρινόμαυροι», είναι ο Λισάντρο Λόπεζ της Μπόκα Τζούνιορς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ώρα για Σπορ», ο 31χρονος Αργεντινός με το ισπανικό διαβατήριο, έχει τεθεί υπόψη των ιθυνόντων της Ένωσης. Ο Λισάντρο Λόπεζ δεν είναι ελεύθερος, αφού έχει συμβόλαιο με τους «χεϊνέζες» μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Αλλά η εφημερίδα υποστηρίζει πως ο Λόπεζ μπορεί να μείνει ελεύθερος και σε αυτή την περίπτωση, η ΑΕΚ τον προσέγγιζε για συνεργασία. Ασφαλώς δεν πρόκειται για μία εύκολη υπόθεση, αφού ο Λόπεζ είναι ένας ποδοσφαιριστής με πολύ καλό βιογραφικό.

Ο Αργεντινός έχει αγωνιστεί για αρκετά χρόνια στη Μπενφίκα και έχει κατακτήσει τίτλους, πέρασε επίσης από τις Ίντερ, Τζένοα και Χετάφε και από τον Ιανουάριο του 2020 αγωνίζεται στο Λα Μπομπονέρα.

Ωστόσο, φέτος ο Λόπεζ δεν παίζει πολύ και έχει μόλις 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και στο Κόπα Λιμπερταδόρες, με συνολικό χρόνο 875. Ο παίκτης δεν ικανοποιείται από την κατάσταση και για αυτό σκέφτεται να αποχωρήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ