Εκτός Γαλλίας οι… αντίπαλοι της ΑΕΚ για Ντα Σίλβα

Εκτός Γαλλίας οι… αντίπαλοι της ΑΕΚ για Ντα Σίλβα

Η πρόταση της Ένωσης στον 33χρονο Γάλλο στόπερ, η απόφασή του να αποχωρήσει από τη Ρεν και το ενδιαφέρον από Τουρκία

Ο Νταμιάν Ντα Σίλβα αποτελεί τον βασικό και συνάμα πιο δύσκολο στόχο της ΑΕΚ για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας. Ο 33χρονος στόπερ είναι εκείνη ακριβώς η περίπτωση που ψάχνει η Ένωση για τα μετόπισθεν. Ένας παίκτης έμπειρος, με ηγετικά χαρακτηριστικά, ικανότητα με την μπάλα στα πόδια και εξαιρετικά αγωνιστικά στοιχεία.

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν προχωρήσει την περίπτωση του 33χρονου αρχηγού της Ρεν, καθώς τον θεωρούν ιδανική περίπτωση για την ενίσχυση της αμυντικής τους γραμμής. Η ΑΕΚ έχει ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον Ντα Σίλβα.

Μέσω του Στάθη Ταυλαρίδη, που γνωρίζει καλά την γαλλική αγορά, έχει δημιουργηθεί ένα πλαίσιο επαφής που κρατά τις δύο πλευρές «ζεστές». Η υπόθεση σαφώς και παρουσιάζει δυσκολίες, λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού. Ένας ανταγωνισμός που προέρχεται εκτός γαλλικής αγοράς.

Παρά το πρέσινγκ της Ρεν για να ανανεώσει το συμβόλαιό του, ο Ντα Σίλβα έχει αποφασίσει να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του και έχει απορρίψει την πρόταση του γαλλικού συλλόγου. Ωστόσο για τον έμπειρο αμυντικό υπάρχει έντονο ενδιαφέρον, κυρίως από ομάδες της Τουρκίας.

Η ΑΕΚ πάντως προσφέρει στον Ντα Σίλβα τριετές συμβόλαιο με απολαβές που ξεπερνούν τις 700.000 ευρώ τον χρόνο. Μια πρόταση που προφανώς και δεν αφήνει αδιάφορο τον δυναμικό στόπερ, με την Ένωση να έχει μπει πολύ δυναμικά στο παιχνίδι της διεκδίκησής του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ