Αποκάλυψη: Επίσημες επαφές της ΑΕΚ με τον Ιάγκο Ερερίν (vid)

Αποκάλυψη: Επίσημες επαφές της ΑΕΚ με τον Ιάγκο Ερερίν (vid)

Η ΑΕΚ αναζητά βασικό γκολκίπερ για τη νέα σεζον και από την Ισπανία επιβεβαιώνονται επίσημες επαφές με τον Ερερίν, γκολκίπερ της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Επίσημες επαφές με την πλευρά του Ιάγκο Ερερίν ξεκίνησε η ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες η Ένωση έκανε το πρώτο αποφασιστικό βήμα, καθώς έβαλε μπρος στις επίσημες διαπραγματεύσεις με τον 33χρονο Βάσκο τερματοφύλακα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, τον οποίο έχει στο μπλοκάκι της εδώ και καιρό.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν έναν τερματοφύλακα με εμπειρία και ποιότητα, με τον Βάσκο γκολκίπερ να είναι ο «εκλεκτός» του Παναγιώτη Κονέ. Μία επιλογή την οποία η ΑΕΚ είχε εξετάσει και τους περασμένους μήνες, καθώς στο τέλος της σεζόν το συμβόλαιο του 33χρονου με την Μπιλμπάο λήγει, με την Ένωση να έχει την ευκαιρία να τον αποκτήσει ως ελεύθερο.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Ερερίν είχε προταθεί σε αρκετές ομάδες το περασμένο καλοκαίρι, καθώς γνώριζε πως τη φετινή σεζόν δεν θα έπαιρνε λεπτά συμμετοχής. Για τον Ισπανό έχουν δείξει ενδιαφέρον επίσης, η Γουέστ Μπρομ και η Γαλαταράι, χωρίς ωστόσο να έχουν κάνει κάποια επίσημη κρούση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ