Αποκάλυψη: Ο ΠΑΟΚ μιλάει με (ελεύθερο) παίκτη της Νότιγχαμ Φόρεστ

Αποκάλυψη: Ο ΠΑΟΚ μιλάει με (ελεύθερο) παίκτη της Νότιγχαμ Φόρεστ

Κρούση του ΠΑΟΚ στον 24χρονο Πορτογάλο αριστερό μπακ Γιούρι Ριμπέιρο, που μένει ελεύθερος με από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Το ρεπορτάζ των ημερών στη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε επαφές με την Τσέλσι, με σκοπό να επεκτείνει τον δανεισμό του Μπάμπα Ραχμάν ή να μπορέσει να βρει έναν τρόπο να τον αποκτήσει με οικονομικά δεδομένα που να «αντέχει» ο προϋπολογισμός του Δικεφάλου. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, στην Τούμπα ασχολούνται και με έναν ακόμη αριστερό μπακ. Και μάλιστα γνωστό στο ελληνικό κοινό. Και στο αγγλικό. Καθώς είναι ποδοσφαιριστής της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ έχει συζητήσεις με τον εκπρόσωπο του Γιούρι Ριμπέιρο. Του 24χρονου (24/01/1997) αριστερού μπακ της Φόρεστ, που μένει ελεύθερος σε λίγες εβδομάδες από την αγγλική ομάδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι επαφές βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και ότι δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν και εξελίξεις στην υπόθεση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περίπτωση του Ριμπέιρο από την πρώτη στιγμή που προτάθηκε στον Δικέφαλο. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για περίπτωση που έχει «περάσει» και από το σκάουτινγκ και από την ιδιοκτησία, αλλά και γενικώς από όσους ασχολούνται αυτή τη στιγμή με τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ.

Ο Ριμπέιρο αποκτήθηκε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ το καλοκαίρι του 2019, ως «δώρο» της Μπενφίκα για την αγορά του Ρικάρντο Καρβάλιο. Υπέγραψε διετές συμβόλαιο και έως σήμερα έχει «γράψει» 57 συμμετοχές με τους «Reds», με απολογισμό ένα γκολ και 3 ασίστ.

Όπως αναφέρουν αγγλικά μέσα ενημέρωσης, ο Ριμπέιρο επιθυμούσε να παραμείνει στη Νότιγχαμ, ωστόσο η διοίκηση επέλεξε να μην του καταθέσει πρόταση ανανέωσης, καθώς ο νέος τεχνικός, Αλαν Χιούτον, επιθυμεί ενίσχυση με διαφορετικό ποδοσφαιριστή για τη συγκεκριμένη θέση. Κάτι που αυτομάτως θέτει στην αγορά των ελεύθερων από τον Ιούνιο τον Πορτογάλο μπακ.

Ο Ριμπέιρο ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Μπράγκα. Στα 15 του χρόνια μεταπήδησε σε αυτές της Μπενφίκα, φτάνοντας έως τη Β’ ομάδα των «Αετών». Αγωνίστηκε έναν χρόνο δανεικός στη Ρίο Αβε (29 ματς, 1 γκολ, 5 ασίστ) και εν συνεχεία παραχωρήθηκε ως ελεύθερος στη Νότιγχαμ. Υπήρξε διεθνείς με τις «μικρές» εθνικές της Πορτογαλίας, ωστόσο, δεν είχε την εξέλιξη που περίμεναν στην πατρίδα του.

Ο ΠΑΟΚ εμφανίζεται ζεστός για την περίπτωση του Ριμπέιρο. Και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση. Καθώς εκτός του ότι είναι ελεύθερος, έχει κασέ που είναι στα μέτρα του Δικεφάλου, διότι δεν ξεπερνάει τις 300.000 € τον χρόνο. Πλέον, μένει να φανεί εάν οι συζητήσεις θα τελεσφορήσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ