Παναιτωλικός – Ατρόμητος 1-3

Παναιτωλικός – Ατρόμητος 1-3

Ο Ατρόμητος πέρασε με άνετο διπλό (1-3) από το Αγρίνιο, ξεμπέρδεψε οριστικά με την παραμονή του και άφησε τον Παναιτωλικό οριστικά στη θέση του μπαράζ.

Ο Παναιτωλικός ήταν η ομάδα που «καιγόταν» για νίκη, με τον Ατρόμητο να θέλει βαθμό ή βαθμούς για να ξεμπερδέψει από κάθε σενάριο σχετικά με την παραμονή του. Τελικά, μόνο μία ομάδα εμφανίστηκε στο Αγρίνιο με τους Περιστεριώτες να είναι ανώτεροι από το ξεκίνημα και να φτάνουν σε εύκολο διπλό με 3-1 έχοντας για μεγάλους πρωταγωνιστές τους Ραμπέγιο και Ενσικουλού. Οριστικά στο μπαράζ ο Παναιτωλικός που ήταν κάκιστος και δεν απείλησε σε κανένα σημείο του αγώνα.

Με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών στο παιχνίδι ο Ατρόμητος πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο Ενσκιλουλού βρήκε όμορφα τον Ραμπέγιο μέσα στην περιοχή κι εκείνος αφού απέφυγε τον Μανθάτη έκανε το 0-1. Στο 20′ οι ρόλοι άλλαξαν με τον δημιουργό του πρώτου γκολ να γίνεται σκόρερ και τον σκόρερ να γίνεται δημιουργός. Ο Ατρόμητος έφυγε στην κόντρα με τον Ραμπέγιο να βρίσκει τον Ενσικουλού που νίκησε τον Κνετ για το 0-2. Στα επόμενα λεπτά μέχρι το ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε με τον Ατρόμητο να κρατά εύκολα το υπέρ του σκορ αφού ο Παναιτωλικός ήταν ακίνδυνος.

Το παιχνίδι έγινε χειρότερο στο δεύτερο μέρος με το Ατρόμητο να ελέγχει πλήρως την κατάσταση και να φτάνει προς το τέλος του ματς και σε τρίτο γκολ. Ο Μεντίνα ανέτρεψε τον Γιακουμάκη και ο Μανούσος με πέναλτι έκανε το 0-3 στο 88′. Τρία λεπτά μετά ήρθε και το γκολ της τιμής για την ομάδα του Δέλλα. Ο Καρέλης ανατράπηκε από τον Θεοδωράκη, ο Ματσόλα εκτέλεσε εύστοχα κι έκανε το 1-3 που ήταν και το τελικό σκορ.

Παναιτωλικός: Κνετ, Μανθάτης (82′ Μεντίνα), Τσότσαλιτς, Καρασαλίδης (62′ Ταχάρ), Ντάλσιο, Εντινγκά, Ντίας, Μπαρμπόσα, Μεντόσα, Ντουάρτε (62’Γιάκολις), Βέργος (62’Καρέλης).

Ατρόμητος: Θεοδωράκης, Γκάλο (68′ Κωτσόπουλος), Γούτας, Στρούγγης, Γκαλβάο, Ούμπιδες (64′ Νάτσος) Σάλομον, Μανούσος, Ραμπέλο, Ενσικουλού (64′ Νταβιώτης), Γιακουμάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ