ΑΕΚ: Με Μάνταλο η αποστολή (Pic)

ΑΕΚ: Με Μάνταλο η αποστολή (Pic)

Ο αρχηγός της ΑΕΚ έσφιξε τα δόντια και θα αγωνιστεί στη Λεωφόρο.

Τι κι αν ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις, τι κι αν σήμερα κατάφερε μετά από μέρες να προπονηθεί κανονικά, ο Πέτρος Μάνταλος είναι κανονικά στην αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Μένει να φανεί αν είναι σε θέση και να ξεκινήσει το ματς.

Σε κάθε περίπτωση πάντως θα είναι διαθέσιμος και η παρουσία του προσφέρει μία ακόμα ποιοτική λύση για την ΑΕΚ, σε ένα ματς που «καίει». Ένα ματς που ο αρχηγός της Ένωσης δεν γινόταν να χάσει, παρά τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν. Επιστροφή σε αποστολή έχουμε και για τον Μιχάλη Μπακάκη, μετά από περισσότερο από έναν μήνα.

Αντίθετα, ο Λιβάι Γκαρσία έμεινε όπως αναμενόταν εκτός και από τη Δευτέρα θα ανεβάσει στροφές για τα δύο ματς που απομένουν. Νέλσον Ολιβέιρα, Ζίγκα Λάτσι και Βένταντ Ραντόνια έκαναν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης.

Στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ