ΠΑΟΚ: Οι δύο εναλλακτικές με Μπίσεσβαρ

ΠΑΟΚ: Οι δύο εναλλακτικές με Μπίσεσβαρ

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρδεν έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου στην Κύπρο με τη φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού και τώρα μένει να φανεί το μέλλον της σχέσης του με τον ΠΑΟΚ.

Ο 33χρονος άσος αποτελεί μια από τις ξεχωριστές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τον ΠΑΟΚ, καθώς στα 4,5 χρόνια παρουσίας του οι ασπρόμαυροι έφτασαν στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος και τριών Κυπέλλων.

Εξάλλου και οι αριθμού του με τη φανέλα του Δικεφάλου δείχνουν τη συμβολή που είχε στις επιτυχίες της ομάδας (166 συμμετοχές, 25 γκολ, 32 ασίστ).

Ο Σουριναμέζος μεσοεπιθετικός δεν μπόρεσε να κατακτήσει τον τίτλο στην Κύπρο με τον Απόλλωνα Λεμεσού και έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τους Θεσσαλονικείς. Πλέον, υπάρχουν δύο εναλλακτικές που θα τεθούν υπό συζήτηση όταν τελειώσει η φετινή σεζόν.

Η μια είναι να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και να εξαντλήσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και η άλλη να έρθουν σε συμφωνία οι δύο πλευρές για λύση της συνεργασίας τους. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν πρόκειται να προκύψει νέος δανεισμός με επέκταση συμβολαίου.

Αυτό που θα παίξει κομβικό ρόλο στο μέλλον της σχέσης του «Μπίσε» με τον Δικέφαλο του βορρά είναι η τελική απόφαση του Ιβάν Σαββίδη για τον προπονητή. Σε περίπτωση που ο Πάμπλο Γκαρσία παραμείνει, κάτι το οποίο μοιάζει το πιο πιθανό, η παραμονή του 33χρονου στην Τούμπα δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, καθώς από τη συνεργασία των λίγων εβδομάδων που είχαν οι δυο τους δεν φάνηκε να ταιριάζουν οι φιλοσοφίες τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ