Δουβίκας: «Ήθελα να πάω στο εξωτερικό, τιμή που με ήθελε ο ΠΑΟΚ»

Δουβίκας: «Ήθελα να πάω στο εξωτερικό, τιμή που με ήθελε ο ΠΑΟΚ»

Ο Τάσος Δουβίκας μίλησε για τη σεζόν του Βόλου, την επιλογή της Ουτρέχτης και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

Ο Τάσος Δουβίκας μίλησε στην κάμερα της NOVA για τη σεζόν του Βόλου και τη νίκη επί της Λάρισας, τονίζοντας πως πήρε πολλά εφόδια και πως πρόκειται για μια ομαδική επιτυχία.

Ακόμη, ο Έλληνας επιθετικός στάθηκε στην επιλογή του να πάει στην Ουτρέχτη, αναφέροντας πως έχει αυτοπεποίθηση και πως του ταιριάζει το ολλανδικό πρωτάθλημα, ενώ επισήμανε πως το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ ήταν τιμή για εκείνον.

Ο δηλώσεις που έκανε ο Τάσος Δουβίκας:

Για τη νίκη του Βόλου επί της ΑΕΛ: «Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε ήθελα να τελειώσω με νίκη. Δώσαμε το 100% περήφανος για όλους, είμαι πολύ ευχαριστημένος με όλη την ομάδα, μου έδωσαν τα κατάλληλα εφόδια για να αναδειχθώ. Είναι μια καλή χρονιά, δίνω το 100%, με βοήθησαν όλοι. Είναι μια επιτυχία και ομαδική και ατομική».

Για την επιλογή του εξωτερικού: «Ήθελα να πάω στο εξωτερικό η Ουτρέχτη μου παρουσίασε ένα καλό πλάνο. Πιστεύω στο εαυτό μου και θεωρώ ότι μου ταιριάζει το Ολλανδικό πρωτάθλημα».

Για το πλάνο της Ουτρέχτης: «Θα με πιστέψουν θα πάρω χρόνο συμμετοχής και αν μπορέσω να ανταποκριθώ θα συνεχίσω να παίζω. Υπάρχουν αρκετοί στόχοι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, έχω αυτοπεποίθηση».

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: «Ήθελα εξωτερικό είναι τιμή μου που με ήθελε μια τόσο μεγάλη ομάδα αλλά έχω επιλέξει την Ουτρέχτη».

Για την Εθνική ομάδα: «Είναι τεράστια τιμή, πήρα εμπειρίες με βοήθησαν όλοι οι παίκτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ