Ο Ολυμπιακός είναι γεννημένος για να κερδίζει μάχες

Ο Ολυμπιακός είναι γεννημένος για να κερδίζει μάχες

Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών πως είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός άλλωστε είναι γεννημένος για να δίνει τέτοιες μάχες και να τις κερδίζει.

Πολλά έχουν γραφτεί για το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Κι έχουν ακουστεί ακόμα περισσότερα. Αναλύσεις επί αναλύσεων και όλα τα σχετικά. Ακόμα και για φόβο του Ολυμπιακού διαβάσαμε. Να είναι σίγουροι κάποιοι πως ο Ολυμπιακός δεν φοβάται ούτε σκιάζεται. Κι αυτό που πρέπει όλοι να θυμούνται είναι πως ο Ολυμπιακός είναι γεννημένος για να δίνει τέτοιες μάχες. Κι είναι κάτι που το έχει αποδείξει στο διάβα των χρόνων με τις κατακτήσεις τόσων τίτλων. Τόσων πολλών που άλλοι δεν μπαίνουν καν στην διαδικασία να σκεφτούν γιατί θα πάθουν ίλιγγο.

Ο Ολυμπιακός δεν φοβάται το ματς και θα κατέβει στην Τούμπα για να κάνει το παιχνίδι του. Είναι ο πρωταθλητής κι αυτό καλά θα κάνουν να το θυμούνται όλοι. Ενδεχομένως κάποιοι να προσπαθούν να διώξουν την πίεση που νιώθουν για το συγκεκριμένο ματς με το «τρικ» περί φόβου του Ολυμπιακού. Για να είναι ενημερωμένοι, στον Ολυμπιακό δεν υπήρξε και ούτε υπάρχει φόβος για τον συγκεκριμένο αγώνα. Οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να πετύχουν τον στόχο τους. Και στόχος του Ολυμπιακού είναι η νίκη. Ξεκάθαρα πράγματα, έτσι έχει μάθει αυτή η ομάδα από την μέρα της ίδρυσης της. Να παίζει πάντα για τη νίκη.

Οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά έδειξαν στις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών στου Ρέντη, ότι πάνε στην Τούμπα με διάθεση να δώσουν το 100% από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του ματς. Κι αυτό είναι κάτι που ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό τον Γκαρθία. Ο Ισπανός είδε τους παίκτες του να δίνουν κάτι παραπάνω σε κάθε προπόνηση της προηγούμενης εβδομάδας.

Είδε τους παίκτες που είχαν προβλήματα τραυματισμών να κάνουν την υπέρβαση για να παίξουν. Αυτό δεν δείχνει φυσικά φόβο. Δείχνει πάθος και δύναμη που είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Ολυμπιακό. Αυτό ακριβώς θέλουν και περιμένουν να δουν στον αποψινό αγώνα οι φίλαθλοι της ομάδας του Πειραιά. Θέλουν να δουν τους ερυθρόλευκους να δίνουν το 100% στο γήπεδο και οι παίκτες του Ολυμπιακού γνωρίζουν πως αυτός ο τεράστιος σύλλογος, έχει γεννηθεί για να δίνει και να κερδίζει τέτοιες μάχες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ