ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ Live Streaming

Εκτός από το ντέρμπι των Αθηνών στα πλέι οφ της Super League 1, έχουμε σήμερα και ντέρμπι Θεσσαλονίκης!

ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ Live Streaming: Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα στις 15:00 τον Άρη. Ματς το οποίο θα κρίνει κατά πολύ τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες είναι κοντά στη βαθμολογία και παλεύουν για τη δεύτερη θέση. Βέβαια ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Ο Άκης Μάντζιος έχει συμπεριλάβει στην αποστολή του τους Κουέστ, Μπούσε, Σιαμπάνη, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Ρόουζ, Λούκας Σάσα, Μαντσίνι, Ματίγια, Γκανέα, Ξαντέ Σίλβα, Σούντγκρεν, Μπρούνο Φελίπε, Μπεναλουάν, Δεληζήση, Μήτρογλου, Μάνο, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνη, Μπακούτση. Ο Πάμπλο Γκαρσία από την πλευρά του δεν ανακοινώνει αποστολή, αλλά εκτός πλάνων είναι οι τραυματίας Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Καγκάβα και Ίνγκασον.

ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ Live Streaming | Μάντζιος: «Κομβικό ματς…»

Ο προπονητής του Άρη Άκης Μάντζιος μιλώντας στη NOVA είπε: «Είναι κομβικό γιατί αν πάρουμε αποτέλεσμα θα είμαστε πάλι το φαβορί για την δεύτερη θέση. Αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ θα είναι αυτός το φαβορί γι’ αυτήν. Ο ΠΑΟΚ παίζει διαφορετικά από ότι έπαιζε πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο σχηματισμός αυτός και τα αποτελέσματα που πήρε του δίνουν καλή ψυχολογία. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε διαφορετικά, ξέρουμε πως ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που έχει υπομονή στο παιχνίδι του και παίζει καθαρά για το αποτέλεσμα και θα πρέπει να προσαρμοστούμε στο κομμάτι αυτό εμείς». Παράλληλα μίλησε για την απώλεια του Τζέιμς Τζέγκο. «Είναι στενάχωρο για τον ίδιο και την ομάδα γιατί είναι σημαντικός ο τραυματισμός. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα μείνει εκτός για έξι ίσως και παραπάνω εβδομάδες. Του ευχόμαστε να γυρίσει γερός, είναι από τις κακές στιγμές του ποδοσφαίρου. Είναι δυνατός χαρακτήρας και θα πάρει την υπομονή και τον χρόνο που χρειάζεται για να επανέλθει δυνατός».

Σνάουτσνερ: «Πιστεύουμε στην ομάδα μας»

Από τον ΠΑΟΚ μίλησε ο βοηθός του Πάμπλο Γκαρσία στη NOVA, ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ: «Σίγουρα είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Παίζει ο 2ος με τον 3ο, ντέρμπι της πόλης. Σίγουρα είναι διαφορετικό το παιχνίδι. Εμείς θέλουμε πάρα πολύ να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σίγουρα θα είναι πάρα πολύ δύσκολο, παίξαμε και πολλές φορές τον Άρη, όλα τα παιχνίδια ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Αλλά πιστεύουμε στην ομάδα μας, στην πολύ καλή της κατάσταση και περιμένουμε το παιχνίδι».

ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ