Γκουερίνο: «Φαβορί ο Ολυμπιακός στον τελικό – Έχει βάλει σφραγίδα ο Μαρτίνς»

Γκουερίνο: «Φαβορί ο Ολυμπιακός στον τελικό – Έχει βάλει σφραγίδα ο Μαρτίνς»

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Νέτο Γκουερίνο, παραδέχεται την υπεροχή του Ολυμπιακού.

Η υπεροχή του Ολυμπιακού με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο του και στο φετινό πρωτάθλημα έχει γίνει κοινώς αποδεκτή απ’ όλους. Και από τους αντιπάλους, που βλέπουν τον Ολυμπιακό να βρίσκεται πολύ πιο μπροστά αγωνιστικά από τους ανταγωνιστές του. Ένας απ’ αυτούς, μια παλιά δόξα του ΠΑΟΚ, ο Νέτο Γκουερίνο.

Ο πρώτος σε συμμετοχές και γκολ ξένος που πέρασε από τον ΠΑΟΚ μίλησε στην εφημερίδα ΦΩΣ. Παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς είναι πολύ μπροστά από τους υπόλοιπους και φυσικά έχει τον πρώτο λόγο στον τελικό με τον ΠΑΟΚ.

«Φαίνεται η σφραγίδα του Μαρτίνς στον Ολυμπιακό. Και πόση δουλειά έχει κάνει», είπε μεταξύ άλλων ο Γκουερίνο, ο οποίος μιλώντας για τον τελικό Κυπέλλου δεν έκρυψε την άποψή του για το φαβορί της αναμέτρησης. «Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί απέναντι στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να λέμε τις αλήθειες και να μην τις κρύβουμε», ανέφερε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, που μίλησε και για τους Έλληνες παίκτες που δεν υπάρχουν πλέον στον δικέφαλο.

«Ο ΠΑΟΚ στον ημιτελικό με την ΑΕΚ είχε μόνο έναν Έλληνα στην ενδεκάδα. Πρέπει οι δημοσιογράφοι να πιέζετε να παίζουν πιο πολλά ελληνόπουλα στις ομάδες. Το όνειρο χιλιάδων παιδιών που παίζουν σε Ακαδημίες και ερασιτεχνικές ομάδες που θα πάει; Είναι ένα πρόβλημα που πρ΄πεει να λ΄θσουν οι ομάδες, νομοθετικά σε συνεργασία με την ΕΠΟ.

Γνωρίζω ΠΑΟΚτσήδες που δεν ξέρουν τα ονόματα ποδοσφαιριστών. Μιλάω σαν Έλληνας, ζω 47 χρόνια στην Ελλάδα, υπηρέτησα και στον ελληνικό στρατό. Εδώ ψήφισα για πρώτη φορά στη ζωή μου»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ