Κρίστιτσιτς: «Δεν ξέρω πως, όμως πρέπει να κερδίσουμε»

Κρίστιτσιτς: «Δεν ξέρω πως, όμως πρέπει να κερδίσουμε»

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς μίλησε για το σημερινό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να πάρει τη νίκη.

Για το σημερινό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Νέναντ Κρίστιτσιτς και τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να πάρει τη νίκη με κάθε τρόπο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι αλήθεια πως φέτος δεν έχουμε κερδίσει κάποιο ντέρμπι και αυτό που κάναμε μετά τον ΠΑΟΚ είναι να έχουμε θετική σκέψη για να τα καταφέρουμε με τον Παναθηναϊκό».

Για το πόσο εύκολο είναι να έρθει το θετικό αποτέλεσμα: «Είναι πολύ δύσκολο. Στα τελευταία ματς παίζουμε οι ίδιοι κάθε τρεις μέρες λόγω των προβλημάτων. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να αντιδρούμε γρήγορα. Ο κόσμος της ΑΕΚ αξίζει να του δώσουμε μια χαρά και ελπίζω να τα καταφέρουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό».

Για το ότι η ΑΕΚ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει φέτος τον Παναθηναϊκό: «Δεν θα είναι πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα παιχνίδια. Αυτό για το οποίο είμαι σίγουρος είναι ότι πρέπει να κερδίσουμε. Δεν ξέρω πώς, είτε παίξουμε καλά, είτε όχι, γνωρίζουμε πως είναι ένα σημαντικό ματς για να είμαστε στην Ευρώπη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ