Βίντεο στο ξενοδοχείο με ματς του ΠΑΟΚ από τον Γκαρθία

Βίντεο στο ξενοδοχείο με ματς του ΠΑΟΚ από τον Γκαρθία

Τον τρόπο που αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ, τα δυνατά του όπλα και τις αδυναμίες του έδειξε στους παίκτες του Ολυμπιακού ο Οσκαρ Γκαρθία.

Ο Οσκαρ Γκαρθία δεν αλλάζει τις συνήθειές του. Και δεν το έκανε ούτε πριν τη μεγάλη σημερινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός τεχνικός, λοιπόν, μετά τον σύντομο κλασικό περίπατο στον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή των Πειραιωτών, μάζεψε το μεσημέρι τους ποδοσφαιριστές του και τους ανέλυσε σε βίντεο τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ.

Ο 44χρονος τεχνικός και οι συνεργάτες του επέλεξαν συγκεκριμένα κομμάτια από αναμετρήσεις της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, που είναι χαρακτηριστικές του τρόπου που αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ. Κατ’ αρχάς ανέλυσαν τον τρόπο που επιτίθεται ο Δικέφαλος και τον ρόλο-κλειδί που έχουν στο παιχνίδι του ο (αεικίνητος) Πέλκας, αλλά και οι Μάτος Βιεϊρίνια, οι οποίοι ανεβαίνουν διαρκώς και… πατούν περιοχή, δημιουργώντας επιθετική υπεραριθμία και σημαντικούς κινδύνους στις αντίπαλες άμυνες.

Από εκεί και πέρα, έδειξε τις κινήσεις των ακραίων επιθετικών, αλλά και τη σημασία του να μην φτάσει η μπάλα στον Πρίγιοβιτς με πλάτη στο τέρμα, ενώ ζήτησε από τους κεντρικούς μέσους να πιέζουν τον Μαουρίτσιο, ώστε να μην ξεκινάει από τα πόδια του η ανάπτυξη του Δικεφάλου.

Επίσης, ο Γκαρθία ανέλυσε τις αμυντικές αδυναμίες της ομάδας της Θεσσαλονίκης, εστιάζοντας πάρα πολύ στα κενά που δημιουργούνται στα άκρα της άμυνας, μετά τις προωθήσεις των μπακ. Για αυτόν τον λόγο, μάλιστα, απαίτησε από τους παίκτες του να μην κωλυσιεργούν όταν έχουν την μπάλα στα πόδια τους, στοχεύοντας στα άκρα του ΠΑΟΚ. Ενώ παράλληλα εξήγησε στους επιθετικούς ότι θα πρέπει να κινούνται στους χώρους που θα δημιουργηθούν, ώστε να εκμεταλλευτούν τα κενά.

Αξίζει, τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Γκαρθία δεν είπε στους παίκτες του ποιους σκοπεύει να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα του ντέρμπι. Κάτι που θα κάνει λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή για την Τούμπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ