Μιχάι: «Όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ στάθηκε δίπλα μου και τους ευχαριστώ πολύ» (vid)

Μιχάι: «Όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ στάθηκε δίπλα μου και τους ευχαριστώ πολύ» (vid)

Ο Ενέα Μιχάι μίλησε μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη (2-0) και αναφέρθηκε στην υποστήριξη που είχε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ την δύσκολη περίοδο του τραυματισμού του.

Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη (2-0) ο Ενέα Μιχάι αναφέρθηκε στην υποστήριξη που είχε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ την δύσκολη περίοδο του τραυματισμού του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για την επιστροφή του στην αγωνιστική δραστηριότητα: «Ευχαριστώ πολύ τον κόουτς, ένας τέτοιος τραυματισμός είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Όλα είναι καλά και αυτές οι στιγμές όπως η σημερινή σε κάνουν να ξεχάσεις όλα τα δύσκολα που πέρασες αυτό το διάστημα.

Όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ στάθηκε δίπλα μου και τους ευχαριστώ πολύ. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι στιγμές όπως η σημερινή σε βοηθούν να… σβήσεις δύσκολες στιγμές. Είμαι πολύ χαρούμενος και για εμένα και για την ομάδα φυσικά».

Για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Άρη: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είμασταν κυρίαρχοι σε όλο το παιχνίδι, κάναμε κάποιες κλασσικές ευκαιρίες. Έχουμε ακόμη παιχνίδια μπροστά μας και κρατάμε την απόσταση που έχουμε πλέον».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Θεωρώ ότι είχαμε πάρα πολλά παιχνίδια που ήμασταν καλοί αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους βαθμούς που θα θέλαμε. Έχει μείνει ο στόχος της δεύτερης θέσης και πρέπει να τα καταφέρουμε.

Δεν θέλω να κρυφτώ. Στο πρωτάθλημα είναι μια αποτυχημένη χρονιά. Έχουμε το Κύπελλο μπροστά μας και πρέπει να τα δώσουμε όλα εκεί γιατί για εμάς θα είναι μεγάλη υπόθεση να πάρουμε φέτος το Κύπελλο».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Για εμένα ο κύριος Γκαρσία έχει ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα, ότι γνωρίζει τι είναι ο ΠΑΟΚ και μας το μεταδίδει. Μας έχει μεταδώσει τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ, μας έχει ενώσει στα αποδυτήρια και μας έχει κάνει ένα, κάτι που φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για το τι του είπε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς: «Μου φώναξε μπράβο που τον άκουσα, γιατί ετοιμαζόμουν να σουτάρω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ