Επιβεβαίωση από Γαλλία για την πρόταση της ΑΕΚ στον Ντα Σίλβα

Επιβεβαίωση από Γαλλία για την πρόταση της ΑΕΚ στον Ντα Σίλβα

Οι Γάλλοι επιβεβαιώνουν ότι το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Νταμιέν Ντα Σίλβα έγινε επίσημο, με την Ένωση να προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον στόπερ της Ρεν.

Ο Νταμιέν Ντα Σίλβα είναι ο πρώτος στόχος της ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας και οι Γάλλοι επιβεβαιώνουν πως το ενδιαφέρον της Ένωσης για τον άσο της Ρεν έγινε επίσημο.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «ouest-france.fr», η ΑΕΚ προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον Ντα Σίλβα ενώ άνθρωποί της τον παρακολούθησαν από κοντά στο ματς της Ρεν με την Μετς.

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα: «Το συμβόλαιο του αρχηγού της Ρεν, Νταμιέν Ντα Σίλβα τελειώνει τον Ιούνιο και η ΑΕΚ τον φλερτάρει εδώ και αρκετές εβδομάδες. Μάλιστα, άνθρωποί της βρέθηκαν στον αγώνα με τη Μετς και τον παρακολούθησαν από κοντά. Αυτή τη φορά ο ελληνικός σύλλογος… επιτέθηκε προσφέροντας τριετές συμβόλαιο στον κεντρικό αμυντικό.

Ο Ντα Σίλβα, ο οποίος ήρθε στη Ρεν το 2018 ως ελεύθερος, έχει λάβει προσφορά ανανέωσης από τη Ρεν. Απομένουν τρία παιχνίδια και ο Ντα Σίλβα θα μείνει επικεντρωμένος στην ομάδα ως το τέλος της σεζόν, πριν πάρει οποιαδήποτε απόφαση, όπως έχει ήδη επαναλάβει σε δηλώσεις του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ