Λαϊκά δικαστήρια στον Παναθηναϊκό (vids)

Λαϊκά δικαστήρια στον Παναθηναϊκό (vids)

Η ήττα από την ΑΕΚ στη Λεωφόρο και η 4η σερί σεζόν χωρίς Ευρώπη έφερε... λαϊκά δικαστήρια στον Παναθηναϊκό μετά το ματς, καθώς δεκάδες οπαδοί του τριφυλλιού περίμεναν την ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 1-0 από την ΑΕΚ στη Λεωφόρο και αποχαιρέτησε το… όνειρο της Ευρώπης για τέταρτη σερί σεζόν, καθώς η Ένωση εξασφάλισε την τέταρτη θέση και την παρουσία της στα προκριματικά του Europa Conference League της νέας χρονιάς.

Οι πράσινοι για ένα ακόμη ματς ήταν κατώτεροι των περιστάσεων, με αποτέλεσμα μετά το τέλος του ματς να υπάρξουν έντονες αποδοκιμασίες κατά των παικτών αλλά και του Λάζλο Μπόλονι. Οι οπαδοί του τριφυλλιού όμως περίμεναν την αποστολή των πράσινων να αποχωρήσει από το «Απόστολος Νικολαϊδης» μέχρι και μια ώρα μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Πιο συγκεκριμένα, αρκετός κόσμος περίμενε την αποστολή στην Παναγή Κυριακού, η οποία είναι παραλλήλως στις θύρες 6 και 7, όπου υπήρξαν… λαϊκά δικαστήρια για τη διοίκηση, τους παίκτες και φυσικά τον Λάζλο Μπόλονι, αφού το τριφύλλι διανύει ακόμη μια αποτυχημένη σεζόν. στο σημείο υπήρχαν διμοιρίες των ΜΑΤ και δεν συνέβη το παραμικρό, ενώ όλοι οι παίκτες έφυγαν για το πάρκινγκ.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Κουρμπέλης και ο Σωκράτης Διούδης προσπάθησαν να μιλήσουν στους εξαγριωμένους οπαδούς, εκείνοι όμως δεν ήθελαν με αποτέλεσμα να τους διώξουν. Από εκεί και πέρα ο Μπόλονι δεν πήγε μαζί με την αποστολή, αλλά του πήγαν το αμάξι του στην είσοδο των αποδυτηρίων για να μην περάσει από τον κόσμο.

Δείτε τα βίντεο έξω από τη Λεωφόρο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ