Προκλητικός ο Ουάρντα: «Είμαστε μόνοι στη Βόρεια Ελλάδα»

Προκλητικός ο Ουάρντα: «Είμαστε μόνοι στη Βόρεια Ελλάδα»

O Αμρ Ουάρντα μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη σχολίασε σε μια ανάρτηση τονίζοντας ότι ο Δικέφαλος του βορρά είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στη Βόρεια Ελλάδα.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Άρη στην Τούμπα για την 8η αγωνιστική των play off της Superleague με 2-0, σε ένα ματς όπου προηγήθηκε με ένα ανύπαρκτο πέναλτι που κέρδισε ο Μίκαελ Κρμέντσικ και εκτέλεσε εύστοχα ο Στέφαν Σβαμπ. Ο Δικέφαλος του βορρά διπλασίασε τα τέρματα του στο φινάλε με τον Ζίβκοβιτς και πλέον είναι μόνος δεύτερος στη βαθμολογία, με τον Άρη και την ΑΕΚ ωστόσο να έχουν εξασφαλίσει και εκείνοι με τη σειρά τους ευρωπαϊκό εισιτήριο δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Ο Αμρ Ουάρντα που αγωνίστηκε βασικός στο ντέρμπι με τον Άρη μετά το τέλος της αναμέτρησης σχολίασε την επικράτηση του Δικεφάλου και στα social media επιλέγοντας να ιντριγκάρει φίλους και αντιπάλους.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ ανέβασε το τελικό αποτέλεσμα στο Instagram και ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός έγραψε το δικό του σχόλιο, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε μόνοι στη Βόρεια Ελλάδα».

Δείτε το σχόλιο του:

A generic square placeholder image with rounded corners in a figure.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ