Μάνταλος στα αποδυτήρια: «Απόψε το τελειώνουμε, είμαστε η ΑΕΚ»!

Μάνταλος στα αποδυτήρια: «Απόψε το τελειώνουμε, είμαστε η ΑΕΚ»!

Η αρχηγική ομιλία του διεθνή χαφ πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Πέτρος Μάνταλος ήταν αυτός που καθόρισε το ντέρμπι της Λεωφόρου παρότι ακόμα και το πρωί της Παρασκευής το ιατρικό επιτελείο δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει στο 100% για το αν ο αρχηγός της ΑΕΚ ήταν καν σε θέση να βγει στο γήπεδο για να προπονηθεί. Είχε κάνει κάποιες ειδικές θεραπείες και είχε εξεταστεί από τον Νικολάου από την περασμένη Τετάρτη, αλλά την Πέμπτη το πόδι του κοντά στον αστράγαλο που είχε μαζέψει υγρό και είχε πρόβλημα σε έναν τένοντα ήταν πρησμένο και καλά καλά δεν μπορούσε να περπατήσει.

Οι πιθανότητες συμμετοχής στον χθεσινό αγώνα ήταν εξαιρετικά περιορισμένες. Την Παρασκευή με το που αισθάνθηκε λίγο καλύτερα έβαλε για πρώτη φορά μετά από μέρες ποδοσφαιρικό παπούτσι με ειδική κάλυψη στο συγκεκριμένο σημείο που τον πονούσε και αντί για απλό τρέξιμο, συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση, χωρίς να το περιμένει κανείς! Ο πρώτος μάλιστα που τον ρώτησε μετά την προπόνηση το πώς αισθάνεται και αν μπορεί να παίξει ήταν ο Τσιγκρίνσκι και ο Μάνταλος του απάντησε καταφατικά. «Τσίγκρι, θα είμαι μέσα, μην ανησυχείς»

Αυτό μάλιστα που έλεγε στα αποδυτήρια στα Σπάτα περισσότερο για πλά ήταν… «έχω κόψει δύο χιαστούς μέχρι σήμερα, το να κόψω κι έναν τένοντα δεν είναι και τόσο φοβερό»… Βεβαίως από το ιατρικό του είχαν πει ότι αν καταφέρει να ξεπεράσει τον πόνο, δεν διατρέχει κίνδυνο για σοβαρό τραυματισμό. Ολο το ζητούμενο ήταν να ξεχάσει τον πόνο. Στο ημίχρονο μάλιστα ο Χιμένεθ τον ρώτησε αν μπορεί να συνεχίσει και του απάντησε… «άσε με μέσα, δεν έχω κανένα πρόβλημα»…

Ο Μάνταλος με την αυτοθυσία του και την απόφαση του να παίξει παρά τους πόνους έδωσε το έναυσμα σε όλους πράγμα που έκανε και με την ομιλία του αφού ήταν ο τελευταίος που μίλησε στα αποδυτήρια στους συμπαίκτες του πριν την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο φωνάζοντας τόσο ώστε να ακούγεται μέχρι έξω και είπε: «Παιδιά, εμείς είμαστε η ΑΕΚ. Δεν πάμε για τίποτα άλλο αλλά για τη νίκη. Βγαίνουμε έξω, όλοι μαζί, ο ένας για τον άλλο και πάμε να τελειώνουμε από απόψε. Σήμερα τελειώνουμε εδώ. Πάμε γερά, πάμε να κερδίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ