Μαρτίνς: «Να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, ικανοποιημένος από τους νεαρούς παίκτες»

Μαρτίνς: «Να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, ικανοποιημένος από τους νεαρούς παίκτες»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχει χρησιμοποιήσει στα πλέι οφ.

Το σύνθημα της νίκης ενόψει του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ (12/5, 19:30) για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να κάνουν ένα καλό παιχνίδι απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά και να πάρουν τη νίκη για να δώσουν χαρά στον κόσμο τους.

Οσον αφορά στους νεαρούς παίκτες που έχει δοκιμάσει στα τελευταία παιχνίδια, ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε ότι έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από τη στάση τους και τον τρόπο που δουλεύουν στις προπονήσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς:

«Παρόλο που υπάρχει η γιορτή της απονομής εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Είναι ένας δύσκολος αγώνας απέναντι σε έναν από τους κυριότερους αντιπάλους μας τον οποίο θα αντιμετωπίσουμε και στον τελικό του Κυπέλλου. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και να δείξουμε καλή απόδοση για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».

Για το εάν περιμένει διαφορετικό τον ΠΑΟΚ: «Όλα τα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Γνωρίζουμε τον ΠΑΟΚ και εκείνος εμάς όμως όλα τα παιχνίδια έχουν τη δική τους ιστορία. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να είναι όλη η ομάδα συγκεντρωμένη και να δώσουν όλοι τον καλύτερο τους εαυτό».

Για τη χρησιμοποίηση των νεαρών παικτών και εάν αγωνιστούν κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Υπάρχει μία πιθανότητα μπορεί να συμβεί και θα το μάθετε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από τους νέους μας παίκτες. Η στάση τους και ο τρόπος που δουλεύουν είναι μία πάρα πολύ καλή απάντηση και είμαστε ικανοποιημένοι από όλα τα παιδιά».

Για το εάν θέλει να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας ενόψει της φιέστας: «Ξέρουμε ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι πάντα στη διάθεση μας για να βοηθήσουν το σύλλογο και τον τιμούν πάντα με την παρουσία τους. Πάντα είναι κοντά ακόμα και αν δεν είναι παρόντες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ