ΑΕΚ: Δύσκολο να μείνει ο Χιμένεθ, πάει για νέο προπονητή

ΑΕΚ: Δύσκολο να μείνει ο Χιμένεθ, πάει για νέο προπονητή

Ο Μανόλο Χιμένεθ παρότι κατάφερε να βγει η ΑΕΚ στην Ευρώπη δύσκολα θα μείνει στην ομάδα, με τη διοίκηση να θεωρεί ειλημμένη την απόφαση για νέο προπονητή.

Η ΑΕΚ μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσε τον στόχο του να βγει στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν, παρότι η εικόνα που παρουσίασε η Ένωση στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν ήταν απογοητευτική.

Ο Μανόλο Χιμένεθ ήρθε με σκοπό να μείνει και τη νέα χρονιά πριν από μερικούς μήνες, όμως όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα παραμείνει, καθώς θα πληρώσει το «μάρμαρο» για την εικόνα της ομάδας, αλλά και για την ταπεινωτική 5αρα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Στη διοίκηση της Ένωσης έχουν κρίνει πως χρειάζεται μια αλλαγή με την έλευση ενός προπονητή που θα φέρει νέο «αέρα» στην ομάδα. Μετά την ολοκλήρωση των playoffs την προσεχή Κυριακή απέναντι στον Άρη, ενώ ήδη ακούγονται τα πρώτα ονόματα, με αυτά των Ραζβάν Λουτσέσκου και Βλάνταν Μιλόγεβιτς να είναι τα πρώτα στη λίστα εδώ και καιρό.

Από την άλλη είναι ειλημμένη η απόφαση για λύση της συνεργασίας με τον Χιμένεθ, κάτι που θα γίνει αφού ολοκληρωθεί η σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ