ΑΕΚ: Δεν ανανεώνει ο Ολιβέιρα, σε αναζήτηση φορ

ΑΕΚ: Δεν ανανεώνει ο Ολιβέιρα, σε αναζήτηση φορ

Ο Νέλσον Ολιβέιρα δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ, με τη διοίκηση των κιτρινόμαυρων να είναι ήδη σε αναζήτηση επιθετικού.

Η ΑΕΚ μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο εξασφάλισε και μαθηματικά την έξοδο της στα προκριματικά του Europa Conference League της νέας σεζόν και πλέον μπορεί με ηρεμία να προχωρήσει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά.

Στην Ένωση θέλουν να κλείσουν όλα τα ανοιχτά ζητήματα, με αυτό του Νέλσον Ολιβέιρα να είναι το πιο σημαντικό. Ο Πορτογάλος επιθετικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και η αποχώρηση του μοιάζει και είναι ειλημμένη από την ομάδα.

Ο Παναγιώτης Κονέ έβαλε όλα τα δεδομένα κάτω για τον Πορτογάλο, φέρεται να έχει αποφασίσει να μην μπει σε άλλη κουβέντα με τον Ολιβέιρα σύμφωνα με τη «Live Sport» κι έτσι ο 29χρονος άσος θα αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Αυτό σημαίνει πως η ΑΕΚ βρίσκεται ήδη στην αγορά για την απόκτηση φορ που θα καλύψει το κενό του Ολιβέιρα, με τις εξελίξεις σχετικά με τον επιθετικό να έρχονται μετά το ματς με τον Άρη για την τελευταία αγωνιστική των Play off.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ