ΑΕΚ : Με Μπακάκη η αποστολή για τον Ατρόμητο

ΑΕΚ : Με Μπακάκη η αποστολή για τον Ατρόμητο

Ο Έλληνας άσος προπονήθηκε και βρίσκεται στην αποστολή για το ματς του Περιστερίου.

Με τον Μιχάλη Μπακάκη στην αποστολή ολοκλήρωσε νωρίτερα η ΑΕΚ την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, καθώς ο Έλληνας άσος προπονήθηκε κανονικά στα Σπάτα και βρίσκεται στα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ! Που θα κρίνει αύριο αν θα τον χρησιμοποιήσει, μετά την απουσία του από τις προπονήσεις που προηγήθηκαν λόγω της κάκωσης στο πόδι μετά το παιχνίδι με την Ντιναμό.

Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Κονέ, Λόπες και Τσόσιτς, ενώ στην 19άδα βρίσκονται τα ονόματα των Μοράν και Χουλτ, που δεν ήταν διαθέσιμοι για τα παιχνίδια της Ευρώπης.

Αναλυτικά οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για το ματς με τον Ατρόμητο ο Μανόλο Χιμένεθ: Τσιντώτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Σιμόες, Μπακασέτας, Μασούντ, Κλωναρίδης, Λιβάγια, Αραούχο, Γιακουμάκης.

Να σημειωθεί πως στα Σπάτα βρέθηκε σήμερα και ο Γιάκομπ Γιόχανσον, που επέστρεψε από την Σουηδία, έχοντας ολοκληρώσει το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του για την αποκατάσταση του χιαστού. Ο Σουηδός χαφ θα ξεκινήσει πλέον ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία στα Σπάτα, με στόχο να προλάβει το Μουντιάλ με την εθνική του. Ολοκληρώνοντας παράλληλα την θητεία του στην ΑΕΚ, αφού δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ένωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ