ΑΕΚ: Δεν «παίζει» μόνη της για Ντα Σίλβα

ΑΕΚ: Δεν «παίζει» μόνη της για Ντα Σίλβα

Η ΑΕΚ έχει πρώτο στόχο τον Νταμιάν Ντα Σίλβα, όμως φαίνεται πως και η Νις μπαίνει στο παιχνίδι της απόκτησης του έμπειρου στόπερ.

Η ΑΕΚ σκοπεύει να αποκτήσει τουλάχιστον έναν κεντρικό αμυντικό στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και ο πρώτος στόχος της διοίκησης των κιτρινόμαυρων είναι ο Νταμιάν Ντα Σίλβα. Η Ένωση ενδιαφέρεται έντονα για τον στόπερ της Ρεν, ενώ έχει καταθέσει και την πρόταση της στον παίκτη, περιμένοντας τις επόμενες μέρες την απάντηση του.

Ο έμπειρος αμυντικός μένει ελεύθερος από τη γαλλική ομάδα και δεν σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιο του, ψάχνοντας για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Η ΑΕΚ λοιπόν θέλει να είναι η ομάδα που θα επιλέξει ο Ντα Σίλβα για τη νέα σεζόν, όμως σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα δεν «παίζει» μόνη της για την απόκτηση του.

Για τον Ντα Σίλβα έχει δείξει ενδιαφέρον και η Νις, μία ομάδα με πανίσχυρο ιδιοκτήτη που βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη για την ενίσχυση της ομάδας του και εφόσον πάρει και εισιτήριο για την Ευρώπη τη νέα σεζόν δεν αποκλείεται να κάνει άμεσα επίσημη κρούση για να τον κάνει δικό της, βάζοντας πολύ δύσκολα στην ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ