Αβραάμ: «Γεμίζουμε το Καραϊσκάκη, κλείσε εισιτήριο και ενίσχυσε τον Ερασιτέχνη» (vid)

Αβραάμ: «Γεμίζουμε το Καραϊσκάκη, κλείσε εισιτήριο και ενίσχυσε τον Ερασιτέχνη» (vid)

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μέσα από βίντεο που ετοίμασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκλεισε θέση για τη φιέστα και στέλνει το δικό του μήνυμα στήριξης στον Ερασιτέχνη.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται απόψε (19:30) στο Καραϊσκάκη με τον ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική των play off της Superleague, σε μια ιδιαίτερη βραδιά για τους ερυθρόλευκους, καθώς σήμερα γιορτάζουν την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος της σπουδαίας ιστορίας τους.

Το Καραϊσκάκη θα είναι άδειο λόγω του κορωνοϊού, όμως οι οπαδοί του συλλόγου έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν εικονικό εισιτήριο και να… βρεθούν στη φιέστα τίτλου της ομάδας, ενώ παράλληλα θα στηρίξουν οικονομικά και τον Ερασιτέχνη που έχει προσφέρει αμέτρητες χαρές στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος όπως και όλοι οι παίκτες και το προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού έκλεισαν θέση στο Καραϊσκάκη για τη φιέστα για να στηρίξουν τον Ερασιτέχνη, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να στέλνει το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας μέσα από ένα βίντεο που ετοίμασαν οι Πειραιώτες.

«Γεμίζουμε» το Καραϊσκάκη στη φιέστα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος! Κλείσε το εισιτήριό σου για την «εικονική εξέδρα» και ενίσχυσε τον Ερασιτέχνη!», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αβραάμ στο βίντεο.

Δείτε το βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ