Οι Ιταλοί επιμένουν για Μπουφόν και Ολυμπιακό

Οι Ιταλοί επιμένουν για Μπουφόν και Ολυμπιακό

Νέο δημοσίευμα από την Ιταλία αναφέρει τις ομάδες που μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του ο Τζίτζι Μπουφόν και ανάμεσα σε αυτές εμπλέκουν και τον Ολυμπιακό.

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τη Γιουβέντους, όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος όμως δεν πρόκειται να σταματήσει το ποδόσφαιρο, με τον Ιταλό θρύλο να ψάχνει ήδη τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ο Μπουφόν δεν έχει πάρει εγγυήσεις ότι του χρόνου θα είναι βασικός στη Γηραιά Κυρία και για αυτό ενδιαφέρεται για μια νέα πρόκληση, όπου θα είναι το Νο. 1 κάτω από τα δοκάρια.

Στην Ιταλία γίνεται λόγος για έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του 43χρονου τερματοφύλακα από αρκετές ομάδες εκτός χώρας και για ακόμη μια φορά εμπλέκουν τον Ολυμπιακό ανάμεσα στις ομάδες που ενδέχεται να κινηθούν για τον πολύπειρο γκολκίπερ.

Πιο συγκεκριμένα, το «Tuttosport», επαναφέρει στο προσκήνιο τους ενδιαφερόμενους για να τον αποκτήσουν με τίτλο, «Ορίστε πού μπορεί να πάει ο Μπουφόν» και εμπλέκει και πάλι τον Ολυμπιακό, όπως επίσης και στις Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Γαλατασαράι, Ντιναμό Κιέβου και Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Από εκεί και πέρα, οι Ιταλοί γράφουν και για την Μπαρτσελόνα ως μια πιθανή κίνηση του Μπουφόν, όμως κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο, καθώς εκεί αναμφίβολα ο 43χρονος θα είναι ο αναπληρωματικός του Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν, που είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους καλύτερος τερματοφύλακες στον κόσμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ