Αυτή είναι η 11άδα του Ολυμπιακού

Αυτή είναι η 11άδα του Ολυμπιακού

Οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (19:30).

Με 3-4-3 παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς στο αποψινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (19:30) στο Καραϊσκάκη, για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκινάει τους Πειραιώτες με τον Σα μπροστά από την εστία και τους Σεμέδο, Παπασταθόπουλο και Χολέμπας στην τριάδα της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Μπουχαλάκης και Εμβιλά, ενώ μπακ-χαφ θα είναι οι Ανδρούτσος και Ρέαμπτσιουκ.

Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ελ Αραμπί, με τους Μασούρα και Μπρούμα στα δύο άκρα ως συμπαραστάτες του Μαροκινού επιθετικού.

Συνοπτικά η 11άδα: Σα, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Μασούρας, Μπρούμα, Ελ Αραμπί.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει το αποψινό παιχνίδι ως πρόβα τελικού και ρίχνει στον αγωνιστικό χώρο ό,τι καλύτερο διαθέτει στο ρόστερ του. Στις 22 Μαΐου οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο ΟΑΚΑ στον τελικό του Κυπέλλου, που θα ξεκινήσει στις 21:00.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά το τέλος του αποψινού παιχνιδιού θα ακολουθήσει η φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ