ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming 19:30

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming 19:30

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming 19:30: Πρόβα τελικού Κυπέλλου στο Καραϊσκάκη, όπου απόψε στις 19:30 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming 19:30: Πρόβα τελικού Κυπέλλου στο Καραϊσκάκη, όπου απόψε στις 19:30 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πρωταθλητές και μαθηματικά εδώ και αρκετό καιρό, ενώ από την άλλη ο ΠΑΟΚ επί της ουσίας έχει εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση, όχι όμως και μαθηματικά. Αυτό το ζευγάρι όμως θα το δούμε ξανά σε λίγες ημέρες στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Για αυτό και για πολλούς το ματς αυτό αποτελεί μία πρόβα της αναμέτρησης του θεσμού.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ανακοίνωσε αποστολή με όλους τους ποδοσφαιριστές μέσα, καθώς θα γίνει και η απονομή του πρωταθλήματος. Έτσι στην αποστολή είναι οι Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Μπα, Καλογερόπουλος, Παπαδόπουλος, Νικόλης, Ρέαμπτσιουκ, Χολέμπας, Σουρλής, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Βρουσάι, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί. Από την πλευρά του ο Πάμπλο Γκαρσία δεν ανακοίνωσε συγκεκριμένη αποστολή, όπως άλλωστε κάνει μέχρι τώρα σε όλα τα ματς των πλέι οφ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming 19:30 | Μαρτίνς: «Γνωριζόμαστε, αλλά όλα είναι διαφορετικά ματς»

Μιλώντας στη NOVA ο Πέδρο Μαρτίνς, είπε για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Γνωριζόμαστε ως αντίπαλοι μεταξύ μας, αλλά όλα τα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Πρέπει όλοι οι παίκτες μας να είναι συγκεντρωμένοι, να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να νικήσουμε».

Για το αν χρησιμοποιήσει κάποια από τα νέα παιδιά και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Είναι μία πιθανότητα, θα το μάθετε την κατάλληλη στιγμή. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους νέους παίκτες και την απόδοσή τους. Είμαι ικανοποιημένος από τον Καλογερόπουλο, τον Τζολάκη, τον Σουρλή, τον Ηλία Καραργύρη. Η στάση τους δείχνει πάρα πολύ καλή συμπεριφορά. Ο τρόπος με τον οποίον δουλεύουν παιδιά όπως ο Ηλίας Καραργύρης και η διάθεση που έχουν συνεχώς να συμμετέχουν είναι καταπληκτική. Τον Ηλία τον χρησιμοποιούμε και σαν παίκτη όταν μας λείπει κάποιος στην προπόνηση. Είναι απίστευτο το πόσο διαθέσιμος είναι πάντα, δίνει τον εαυτό του. Γι’ αυτό είμαστε ικανοποιημένοι».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming 19:30 | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΒΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ