Ο Θρύλος γιόρτασε το 46ο πρωτάθλημα (pics+vids)

Ο Θρύλος γιόρτασε το 46ο πρωτάθλημα (pics+vids)

Φαντασμαγορική φιέστα και γιορτή για το 46ο πρωτάθλημα του Θρύλου του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όλα όσα έγιναν σε μια μαγική βραδιά στο Καραϊσκάκη.

Το 46ο πήρε τον δρόμο για την «ερυθρόλευκη» τροπαιοθήκη!

Σε μια φαντασμαγορική φιέστα που πραγματοποιήθηκε στο Καραϊσκάκη, μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 1-0 για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ, ο ηγέτης του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ομάδας πανηγύρισαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το καμάρι του Πειραιά, ο Θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου πανηγύρισε μια ακόμα σπουδαία επιτυχία. Έναν ακόμα τίτλο. Ένα ακόμα τρόπαιο. Το 46ο πρωτάθλημα στην ιστορία του πειραϊκού συλλόγου, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Πέδρο Μαρτίνς, του παίκτες και όλους όσους δουλεύουν καθημερινά για την ομάδα, να πανηγυρίζουν στον αγωνιστικό χώρο του φαληρικού γηπέδου.

Το Γ. Καραϊσκάκης γέμισε με τρόπαια. 45+1 το φετινό, με τον Ολυμπιακό να τιμάει την ιστορία του, την ιστορία του ελληνικού έθνους, αλλά και την γυναικεία ομάδα πόλο του συλλόγου, η οποία πριν από λίγες ημέρες κατέκτησε την Euroleague και έκανε άπαντες περήφανους στο μεγάλο λιμάνι.

Μια εντυπωσιακή βραδιά. Μια ακόμα θρυλική βραδιά. Μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους να γιορτάζουν τη νέα σπουδαία επιτυχία της ομάδας. Πρώτος από όλους ο ηγέτης της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο άνθρωπος που έχει κάνει παντοδύναμο τον Ολυμπιακό και προσφέρει στους παίκτες και το τεχνικό τιμ όλα όσα χρειάζονται για να δουλέψουν και να κρατήσουν την ομάδα στην κορυφή του ελληνικού ποδόσφαιρου, αλλά και στην ευρωπαϊκή ελίτ.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών μπήκε πρώτος στον αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια ακολούθησαν οι Κριστιάν Καρεμπέ, Φρανσουά Μοντέστο, Βασίλης Τοροσίδης και φυσικά ο Πέδρο Μαρτίνς. Οι παίκτες ένας ένας έμπαιναν στον αγωνιστικό χώρο, με τον Ματιέ Βαλμπουενά να τους υποδέχεται και να δίνει το δικό του… σόου.

Η ειδική εξέδρα που είχε στηθεί στο κέντρο του γηπέδου γέμισε με ερυθρόλευκες φανέλες, με τον ηγέτη του Ολυμπιακού, αφού συνεχάρη όλους τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ, να ανεβαίνει στην ειδική κατασκευή, κρατώντας στα χέρια του το βαρύτιμο τρόπαιο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σήκωσε στον ουρανό του φαληρικού γηπέδου την κούπα και έδωσε το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς. Οι παίκτες ένας, ένας σήκωσαν το τρόπαιο, έβγαλαν τις αναμνηστικές φωτογραφίες και τα… απαραίτητα βίντεο και στη συνέχεια γιόρτασαν με τις οικογένειές τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μια εντυπωσιακή φιέστα, με τον Μαρτίνς, τους παίκτες και τους παράγοντες του Ολυμπιακού να γιορτάζουν σαν μια οικογένεια.

Δείτε φωτογραφίες από τη φιέστα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ