Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Πρεμιέρα στο Euro με βροχές στην Ελλάδα. Ότι πρέπει...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Οι αποφάσεις της Super League για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα Κ19

Νέο... Κύπελλο με το παλιό φορματ προπροτείνει η Super League, η οποία αποφάσισε να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα Κ19 σε έναν γύρο.

Οι αποφάσεις της Super League για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα Κ19 | to10.gr

Την απόφαση να επαναφέρει το παλιό φορμά του Κυπέλλου φέρεται να πήρε η Super League, καθώς εγκρίθηκε ομόφωνα η εισήγηση διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδος 2021-22 με τη μορφή που είχε κατά την προ-COVID19 περίοδο με την επιφύλαξη της καταλληλότητας των γηπέδων ομάδων ερασιτεχνικών κατηγοριών ή / και της Football League για τις περιπτώσεις που τυχόν αγωνισθούν εναντίον ομάδων της Super League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Super League, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, θα αποστείλει στην ΕΠΟ ροποποιημένη προκήρυξη, στην οποία θα προβλέπεται η διεξαγωγή και η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος Super League K19, μετά το τέλος του πρώτου γύρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

«Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος της Super League, όπως αποστείλει στην ΕΠΟ τροποποιημένη προκήρυξη, στην οποία θα προβλέπεται η διεξαγωγή και ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος Super League K19 με το πέρας του α’ γύρου.

Εγκρίθηκε ομόφωνα η εισήγηση διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδος 2021-22 με τη μορφή που είχε κατά την προ-COVID19 περίοδο με την επιφύλαξη της καταλληλότητας των γηπέδων ομάδων ερασιτεχνικών κατηγοριών ή / και της Football League για τις περιπτώσεις που τυχόν αγωνισθούν εναντίον ομάδων της Super League».

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από