Ατάκες φωτιά του Αναστό για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Μήτρογλου και… τελικό

Ατάκες φωτιά του Αναστό για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Μήτρογλου και… τελικό

Ο έμπειρος προπονητής μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονικής για τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και για τον Κώστα Μήτρογλου.

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε στους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, που θα βρεθούν αντιμέτωποι στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και στον Κώστα Μήτρογλου. «Έχασε το τσαφ ο Μήτρογλου. Είναι παίκτης της περιοχής και αν δεν έχει συνεχόμενα παιχνίδια δεν βρίσκει ρυθμό», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για ΠΑΟΚ – Ολυμπιακό: «Όταν η διαφορά είναι πάνω από 20 βαθμούς τι θα έκαναν; Σίγουρα ήταν διεκπεραίωση το χθεσινό παιχνίδι αλλά ο τελικός είναι άλλο παιχνίδι. Η διαφορά είναι μεγάλη και μου φαίνεται δύσκολο για τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να είναι ο Ολυμπιακός σε κακή ημέρα και ο ΠΑΟΚ στην καλύτερη του. Τότε έχει τύχη ο ΠΑΟΚ. Κανένας τελικός δεν κρίνεται εκ των προτέρων. Ο Ολυμπιακός έχει μια σταθερότητα στην απόδοση του ενώ ο ΠΑΟΚ σκαμπανεβάσματα.

Ο ΠΑΟΚ παίζει συγκεκριμένο στυλ και κάποιες φορές του βγαίνει και άλλες όχι. Ο Πάμπλο Γκαρσία προσπαθεί να έχει κάποιες αρχές στο παιχνίδι του και έτσι θα πάει και στον τελικό. Έχουν παίξει πολλές φορές μεταξύ τους δεν υπάρχουν μυστικά. Ο ΠΑΟΚ δεν θα παίξει να αμυνθεί αλλά θα ακολουθήσει το παιχνίδι του. Ο Ολυμπιακός έχει μια ποικιλία στο παίξιμο του και επιτίθεται από άξονα και πλευρές. Θα παίξει ρόλο και η ποιότητα του κάθε παίκτη».

Για Μήτρογλου: «Ένας καλός παίκτης αλλά όταν δεν είσαι στο εσωτερικό μιας ομάδας δεν μπορείς να έχεις άποψη. Έχω ξαναπεί ότι είναι καλός παίκτης και θα φανεί στο γήπεδο αν η απουσία του θα τον επηρεάσει. Φάνηκε ότι τον επηρέασε. Έχασε το τσαφ ο Μήτρογλου. Είναι παίκτης της περιοχής και αν δεν έχει συνεχόμενα παιχνίδια δεν βρίσκει ρυθμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ