ΑΕΚ : Aλλαγές σε όλες τις γραμμές σκέφτεται ο Χιμένεθ

ΑΕΚ : Aλλαγές σε όλες τις γραμμές σκέφτεται ο Χιμένεθ

Βράνιες, Χουλτ, Μοράν και Λιβάγια «βλέπουν» ενδεκάδα κόντρα στον Ατρόμητο.

Μετά και τα γεγονότα στο ντέρμπι της Τούμπας το παιχνίδι της ΑΕΚ απέναντι στον Ατρόμητο (19:30) αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Η Ένωση θέλει μόνο τη νίκη για να επιστρέψει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να ορίζει πλέον εκείνη την τύχη της για το υπόλοιπο της σεζόν.

Η ΑΕΚ προέρχεται από ένα δύσκολο παιχνίδι στο Κίεβο που επιβάρυνε τους παίκτες και σίγουρα ο Μανόλο Χιμένεθ υπολογίζει και τον παράγοντα κόπωση στα αγωνιστικά πλάνα του. Γι’ αυτό και όλα δείχνουν πως θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές, σε σχέση με το ματς απέναντι στην Ντιναμό.

Οι Λιβάγια, Βράνιες, Χουλτ και Μοράν είναι διαθέσιμοι και διεκδικούν όλοι θέση στην ενδεκάδα, ενώ αλλαγή αναμένεται να έχουμε και κάτω από τα δοκάρια, όπου τη θέση του Μπάρκα αναμένεται να πάρει ο Τσιντώτας. Από εκεί και πέρα, ο Τσιγκρίνσκι μοιάζει ως ο επικρατέστερος για να βρεθεί στο πλευρό του Βράνιες στα μετόπισθεν, δεξιά αναμένεται να αγωνιστεί ο Γκάλο (υπάρχει και η επιλογή του Μπακάκη), ενώ στο κέντρο θα παίξουν ο Σιμόες με έναν εκ των Μοράν, Γαλανόπουλου. Στα άκρα θα διατηρηθούν οι Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, ενώ στην επίθεση θα βρεθεί ο Αραούχο, παίζοντας λίγο πιο μπροστά από τον Λιβάγια. Με τον Μασούντ να μένει έτσι στον πάγκο και να αξιοποιείται από τον Χιμένεθ στην πορεία του ματς, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ