ΑΕΚ: Μπήκαν Γκαρσία, Κρίστιτσιτς και Λόπες ενόψει Άρη – Ανακούφιση με Λάτσι

ΑΕΚ: Μπήκαν Γκαρσία, Κρίστιτσιτς και Λόπες ενόψει Άρη – Ανακούφιση με Λάτσι

Τρεις επιστροφές μέτρησε ο Μανόλο Χιμένεθ στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ. Ο λόγος για τους Λιβάι Γκαρσία, Έλντερ Λόπες και Νέναντ Κρίστιτσιτς.

Το φινάλε των πλέι οφ θα βρει την ΑΕΚ με την πιο γεμάτη αποστολή εδώ και καιρό. Αυτό γιατί οι Λιβάι Γκαρσία, Έλντερ Λόπες και Νέναντ Κρίστιτσιτς ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση, κάτι το οποίο σημαίνει πως υπολογίζονται κανονικά για το ματς με τον Άρη.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείψουν και τα προβλήματα σε προπόνηση της Ένωσης. Ο Χρήστος Αλμπάνης έκανε ατομικό πρόγραμμα διότι ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο. Ωστόσο, δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και αν το έχει ξεπεράσει μέχρι αυρίο θα συμπεριληφθεί και αυτός στην αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής (16/5).

Οι Ζίγκα Λάτσι, Βένταντ Ραντόνια, Όλεγκ Νταντσένκο και Αντρέ Σιμόες είναι οι τέσσερις παίκτες που δεν θα μπορέσουν να δώσουν το παρών στην τελυταία αγωνιστική υποχρέωση του Δικεφάλου για τη φετινή σεζόν.

Επίσης προέκυψαν ευχάριστα νέα με την περίπτωση του Λάτσι, καθώς είναι πλέον 100% καλά. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, ο Σλοβένος κεντρικός αμυντικός ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και πλέον κρίνεται έτοιμος να ξεκινήσει προετοιμασία από την πρώτη μέρα μετά το διάστημα των διακοπών.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός ταλαιπωρήθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα από έναν ιδιαίτερα επικίνδυνο τραυματισμό στον ραπτικό μυ του δεξιού του ποδιού, όταν είχε νιώσει μερικές ενοχλήσεις στην προπόνηση πριν από λίγες εβδομάδες.

Στην ΑΕΚ αποφάσισαν να μην βιαστούν, με τον Λάτσι να ξεπερνάει το πρόβλημα, καθώς η τελευταία του μαγνητική ήταν καθαρή και πλέον ο Σλοβένος είναι μια χαρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ