Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης, είχε τετ-α-τετ με Χιμένεθ

Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης, είχε τετ-α-τετ με Χιμένεθ

Ο «Τίγρης» επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο και συνομίλησε με τον Ισπανό τεχνικό.

Στα Σπάτα βρέθηκε σήμερα ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο «Τίγρης» επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ομάδας προκειμένου να επιβλέψει τις εργασίες που πραγματοποιούνται και έχουν στο επίκεντρο την κατασκευή ενός επιπλέον γηπέδου. Ένα γήπεδο που τον Άυγουστο θα είναι έτοιμο προς παράδοση. Ήδη μάλιστα έχει ξεκινήσει και η τοποθέτηση των εξεδρών, που θα είναι χωρητικότητας 3.000 θέσεων.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες και για την επισπορά του χλοοτάπητα, με το συγκεκριμένο έργο να έχει μπει καλά στην τελική του ευθεία. Παράλληλα προχωρά το πρότζεκτ που αφορά στους χώρους του γυμναστηρίου, το οποίο θα γίνει σε κορυφαία πρότυπα, ενώ η ΑΕΚ δημιουργεί και έναν ξενώνα, που θα φιλοξενεί τα παιδιά των Ακαδημιών, ίσως και την πρώτη ομάδα πριν τα παιχνίδια στην Αττική.

Ο Δημήτρη Μελισσανίδης είχε πάντως τετ-α-τετ και με τον Μανόλο Χιμένεθ. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για αρκετή ώρα, σε μια κουβέντα που πιθανότατα να έχει τη σημασία της. Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα ο Ισπανός τεχνικός μόνο με θαύμα θα συνεχίσει στην Ένωση. Ωστόσο είναι σαφές πως η σχέση του με τον ηγέτη της ΑΕΚ παραμένει πολύ καλή, με τους δυο τους να την έχουν «χτίσει» σε αυτή την πορεία των ετών της συνεργασίας τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ