Ντα Σίλβα: «Θέλω να μείνω στην Ευρώπη, δεν έχω φύγει ακόμα από τη Ρεν»

Ντα Σίλβα: «Θέλω να μείνω στην Ευρώπη, δεν έχω φύγει ακόμα από τη Ρεν»

Ο νο1 μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ, Νταμιάν Ντα Σίλβα, μίλησε για το συμβόλαιο του με τη Ρεν αλλά και το μέλλον του.

Για το συμβόλαιο αλλά και το μέλλον του μίλησε ο Νταμιάν Ντα Σίλβα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «rennessport.fr».

Ο Γάλλος αμυντικός που αποτελεί τον νο1 μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ φαίνεται πως δεν θα παραμείνει στη Ρεν, καθώς το συμβόλαιο του λήγει και όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος θα ήθελε να αγωνιστεί σε μια ομάδα εκτός Γαλλίας.

Ωστόσο, στη συνέντευξη του στη γαλλική ιστοσελίδα παρότι μίλησε για το μέλλον του επέλεξε να μην ανοίξει τα «χαρτιά» του. Υπενθυμίζεται πάντως πως ο 33χρονος άσος έχει στα χέρια του πρόταση από την Ένωση για τριετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει συνολικά πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ.

«Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Η Ρεν είναι ένα μεγάλο και καλό κλαμπ και νιώθω καλά εδώ. Δεν το έκρυψα ποτέ ότι θέλω να παίξω στο εξωτερικό. Πάντα με προσέλκυε. Αλλά δεν έχω φύγει. Αγαπώ την ομάδα και αισθάνομαι καλά εδώ», ανέφερε αρχικά ο Ντα Σίλβα.

Στη συνέχεια δεν αναφέρθηκε στην πρόταση της ΑΕΚ και απάντησε σχετικά: «Αυτές είναι καταστάσεις που επαναλαμβάνονται έχω πει πολλές φορές ότι πρέπει να προστατεύσεις το συμβόλαιο σου όταν είσαι στην ηλικία μου, αλλά αυτό δεν με ενοχλεί καθόλου. Πιστεύω πως μέσα από την καθημερινή δουλειά μου, η απόδοση μου θα μου επιτρέψει να συλλογιστώ με αυτοπεποίθηση όποια κατάσταση μου προκύψει.

Δεν με απασχολεί ποτέ ιδιαίτερα όλο αυτό. Οι προτάσεις ίσως είναι ήδη εκεί και πρέπει να αντικατοπτρίζουν αυτό που θα μπορούσε να είναι ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο. Αν είχα το προνόμιο να διαλέξω; Θα ήθελα να μείνω στην Ευρώπη. Μπορεί να τα ζυγιάσω. Το σημαντικό είναι να μένεις συγκεντρωμένος στην προπόνηση κάθε μέρα και να μην το αλλάζεις ποτέ αυτό.

Είτε έχεις 4 χρόνια, είτε έναν μήνα ακόμα συμβολαίου. Δεν πρόκειται να αλλάξω ποτέ το σκεπτικό μου. Σήμερα είμαι παίκτης της Ρεν. Είναι η τρίτη μου χρονιά εδώ και είμαι περήφανος που είμαι παίκτης της Ρεν και θα παλέψω μέχρι τέλους με αυτή την φανέλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ