Ραγδαίες εξελίξεις με Τικίνιο Σοάρες – Μίλησε μαζί του ο Πέδρο Μαρτίνς

Ραγδαίες εξελίξεις με Τικίνιο Σοάρες – Μίλησε μαζί του ο Πέδρο Μαρτίνς

Στην τελική ευθεία η «επίθεση» του Ολυμπιακού για να αποκτήσει τον Τικίνιο Σοάρες. Ο Μαρτίνς ανέλαβε να τον πείσει να πει το «ναι».

Ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Τικίνιο Σοάρες, όπως έχει αποκαλύψει to10.gr. Οι Ερυθρόλευκοι κινούνται με μεθοδικότητα και σχέδιο, με σκοπό να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου σέντερ φορ το συντομότερο δυνατό. Ώστε να αποφύγουν πιθανές παρεμβολές άλλων ομάδων, αλλά και το να μπουν σε πλειστηριασμό. Και για αυτόν τον λόγο ανέλαβαν δράση όλοι οι εμπλεκόμενοι. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην αποτελεί εξαίρεση.

Ο Μαρτίνς γνωρίζει πολλά χρόνια τον Τικίνιο. Και τον γνωρίζει πολύ καλά. Βλέπετε, ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν αυτός που ανέδειξε τον 30χρονο σέντερ φορ στη Βιτόρια Γκιμαράες και ουσιαστικά τον οδήγησε στη μεγάλη μεταγραφή στην Πόρτο. Με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να μην κρύβει ότι έχει άριστη άποψη, τόσο για τον χαρακτήρα όσο και για τις αγωνιστικές αρετές του πρώην παίκτη του. Τον οποίο έχει τοποθετήσει στην πρώτη θέση των επιλογών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πλάνο ήταν σαφές. Πριν ακόμη ο Ολυμπιακός κινηθεί επίσημα για τον Τικίνιο, έπρεπε να γίνουν δύο βήματα, για να φανεί εάν υπάρχει πρόσφορο έδαφος. Και έγιναν και τα δύο. Κατ’ αρχάς υπήρξε επαφή των Ερυθρόλευκων με τον ατζέντη του, τον Ντέκο, όπου έγιναν γνωστά όλα τα ποσά και τα δεδομένα της υπόθεσης.

Και κατά δεύτερον, αλλά και σημαντικότερο, υπήρξε επικοινωνία μεταξύ του Πέδρο Μαρτίνς και του Τικίνιο. Ο 50χρονος τεχνικός των πρωταθλητών ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά ότι θα αναλάβει ο ίδιος να πείσει τον Βραζιλιάνο σέντερ φορ, ώστε εν συνεχεία οι επίσημες διαπραγματεύσεις να προχωρήσουν χωρίς καθυστερήσεις και οι υπογραφές να «πέσουν» άμεσα.

Ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει το συντομότερο την υπόθεση. Και υπάρχει αισιοδοξία πως με τις «κυκλωτικές» κινήσεις που έχουν γίνει, ο ποδοσφαιριστής θα πειστεί να συνεχίσει στην Ελλάδα την καριέρα του. Με τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης να βρίσκονται πλέον στην πρώτη γραμμή των συζητήσεων. Και όλα δείχνουν ότι τα χρήματα, θα είναι, μεν, αρκετά, αλλά δεν θα αποτελέσουν πρόβλημα, εφόσον ο Τικίνιο θέλει να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Θα εξηγήσουμε το γιατί αργότερα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ