Το πήρε απόφαση: Η ΑΕΚ έκανε κρούση στον (ελεύθερο) Κίτσιου

Το πήρε απόφαση: Η ΑΕΚ έκανε κρούση στον (ελεύθερο) Κίτσιου

Ο Παναγιώτης Κονέ μίλησε με τον Στέλιο Κίτσιου, του μετέφερε την επιθυμία της ΑΕΚ να τον αποκτήσει και ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ σκέφτεται σοβαρά τον επαναπατρισμό.

Έτοιμη να προχωρήσει στη μεταγραφή του Στέλιου Κίτσιου φαίνεται πως είναι η ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ένωση μίλησε με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, με τον Παναγιώτη Κονέ να του μεταφέρει την επιθυμία της ΑΕΚ να τον εντάξει στο δυναμικό της από την ερχόμενη σεζόν και έτσι το… μπαλάκι πηγαίνει στον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Μία περίπτωση την οποία οι «κιτρινόμαυροι» την εξετάζουν εδώ και αρκετό καιρό, καθώς το όνομα του Κίτσιου δεν ακούγεται για πρώτη φορά. Η Ένωση φέρεται να θέλει να κάνει δικό της τον Έλληνα δεξιό μπακ που αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια στο τούρικο πρωτάθλημα.

Ο Κίτσιου μετακόμισε στην Τουρκια το καλοκαίρι του 2019, όταν η Ανκαραγκουτσού τον έκανε δικό της από τον ΠΑΟΚ. Με τους Τούρκους, ο 27χρονος έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και συγκαταλέγεται στους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Τη φετινή σεζόν ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μετράει 30 συμμετοχές με 1 γκολ και 5 ασίστ, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε 31 συμμετοχές με 2 γκολ και 4 ασίστ, με τον 27χρονο να έχει δύο γεμάτες σεζόν στην Τουρκία.

Ο ίδιος ο Κίτσιου φέρεται να επιθυμεί από την πλευρά του να επιστρέψει στην Ελλάδα, με το συμβόλαιο του να έχει ισχύ έως και το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο ο Έλληνας έχει τη δυνατότητα να το «σπάσει» φέτος εφόσον το επιθυμεί.

Στον ΠΑΟΚ μέτρησε συνολικά 153 συμμετοχές με 5 γκολ και 10 ασίστ, έχοντας κατακτήσει παράλληλα σε αυτό το διάστημα του με τα «ασπρόμαυρα» ένα πρωτάθλημα και δύο κύπελλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ