Μπρούμα: «Είμαι πολύ χαρούμενος στον Ολυμπιακό, θα ήθελα να παίξω στο Euro»

Μπρούμα: «Είμαι πολύ χαρούμενος στον Ολυμπιακό, θα ήθελα να παίξω στο Euro»

Ο Μπρούμα μίλησε για την εθνική Πορτογαλίας, τον μέλλον του στον Ολυμπιακό, την Αϊντχόφεν, αλλά και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Μπρούμα αναδείχτηκε ως ένας από τους καλύτερους παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, σύμφωνα με το CIES Football Observatory που είναι εταιρία που ασχολείται με τα στατιστικά σε όλα τα πρωταθλήματα. Ο Πορτογάλος πραγματοποίησε μια αρκετά καλή σεζόν, ειδικότερα στο δεύτερο μισό της χρονιάς και συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τους πιο επιτυχημένους, ενώ παραχώρησε και συνέντευξη σχετικά με την χρονιά που διανύει με τον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ μίλησε για τον μεγάλο του στόχο, όταν υπέγραψε ως δανεικός από την Αϊντχόφεν που δεν ήταν άλλος από το να κατακτήσει τίτλους, αλλά και να βρεθεί με την εθνική Πορτογαλίας στο Euro. Ο Μπρούμα λοιπόν τόνισε στις δηλώσεις του ότι ο ένας στόχος επετεύχθη και πλέον περιμένει να δει αν θα είναι στις επιλογές του Φερνάντο Σάντος για το ευρωπαϊκό.

Από εκεί και πέρα όμως ο Μπρούμα αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό υπογραμμίζοντας πως περνάει εξαιρετικά στην Ελλάδα, είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τον σύλλογος και πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στους ερυθρόλευκους. Παράλληλα, ο Μπρούμα δήλωσε πως ακόμη δεν έχει τελειώσει η σεζόν και θέλει και την κατάκτηση του Κυπέλλου, όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, ενώ μετά τον τελικό αναμένεται να έχει επαφές με την PSV για να δει τι θα γίνει τη νέα σεζόν, με τον ίδιο όμως να τονίζει ότι διανύει μια φοβερή σεζόν στους Πειραιώτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπρούμα:

«Τα πράγματα πήγαν πολύ καλά. Ήταν μια πολύ καλή απόφαση να έρθω στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Δεν περίμενα το ranking του CIES να με συμπεριλάβει ως έναν από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος».

Για την εθνική ομάδα: «Ευχαριστώ τον Θεό και εύχομαι όλη αυτή η δουλειά που ρίξαμε μαζί στον Ολυμπιακό, να με έχει κάνει ικανό να πάρω μια ευκαιρία στην ομάδα της Πορτογαλίας για το Euro. Θα ήθελα να είμαι μαζί με την εθνική στο Euro. Σαν Πορτογάλος και ένας παίκτης που αγωνίζεται στην εθνική είναι υπέροχο να βλέπω όλα αυτά τα παιδιά να έρχονται από φανταστικές χρονιές στις ομάδες τους. Αλλά πραγματικά αυτό μου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο να πάω και εγώ στο Euro. Να παλέψω για μια θέση στο ευρωπαϊκό και στην ομάδα. Για αυτό παλεύω και δουλεύω κάθε μέρα όλο και περισσότερο.

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και πόσο εξαρτάται η Πορτογαλία από εκείνον: «Είναι λογικό για όλους και για μια εθνική σαν την Πορτογαλία να επικεντρώνεται στον Ρονάλντο, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Πολλοί από τους παίκτες που δουλεύουν μαζί του παίρνουν έξτρα ώθηση. Είναι πολύ φυσικό να γίνεται focus στην εθνική γύρω από τον Ρονάλντο, αλλά η Πορτογαλία έχει μεγαλώσει σαν ομάδα. Ο Φερνάντο Σάντος θα κάνει τα πάντα και το πιο σωστό για να ετοιμάσει 100% την εθνική για το Euro»

Για το συμβόλαιο του, την Αϊντχόφεν και τον Ολυμπιακό: «Έχω συμβόλαιο με την Αϊντχόφεν, η οποία είναι μια ομάδα που σέβομαι πολύ. Τα πράγματα πηγαίνουν εξαιρετικά στον Ολυμπιακό, έχουμε όμως πράγματα να πετύχουμε ακόμα εδώ. Δουλεύω πολύ για να επιτύχω τους στόχους της ομάδας, όπως και όλοι στον σύλλογο. Μετά το πρωτάθλημα στόχος είναι και το κύπελλο. Μετά από αυτό θα δούμε. Είμαι πολύ χαρούμενος στον Ολυμπιακός, αλλά σέβομαι την PSV.

Για το γεγονός ότι είναι δανεικός: «Είναι πάντα λίγο αγχωτικό να είσαι σε αυτή την κατάσταση, επειδή δεν ξέρεις τι θα γίνει και αν δεν επικεντρωθείς στην καθημερινή δουλειά και στους στόχους της ομάδας, σε κάνει να αναρωτιέσαι και να σκέφτεσαι. Αλλά ευτυχώς εγώ συγκεντρώνομαι αρκετά στην καθημερινή ρουτίνα, δουλεύω σκληρά, γίνομαι καλύτερος και τα πράγματα πάνε πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα οπότε μπορώ να αφήσω πίσω αυτές τις σκέψεις. Ένας πιθανός δανεισμός μπορεί να ξανασυμβεί και θα ξανασυμβεί αλλά το μόνο που έχω να συμβουλέψω και τους άλλους ποδοσφαιριστές και τον εαυτό μου είναι να επικεντρώνεσαι στην καθημερινή δουλειά. Αυτό είναι το κόλπο, θέλω να παίζω οπότε αν υπάρχει μια πιθανότητα να παίξω το συμβόλαιο σου επιτρέπει να το κάνεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ