Γκάμα: «Δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ, θέλουμε την 3η θέση»

Γκάμα: «Δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ, θέλουμε την 3η θέση»

Ο Μπρούνο Γκάμα έκανε την απολογισμό της φετινής σεζόν για τον Άρη, ενώ αναφέρθηκε και στο ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Ο Μπρούνο Γκάμα μίλησε για το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ και τόνισε ότι στόχος του Άρη είναι να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και να κατακτήσει την τρίτη θέση, ενώ σχολίασε μεταξύ άλλων και τις δυσκολίες της αναμέτρησης με την Ένωση στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

Για τον απολογισμό της φετινής σεζόν: «Σαφώς και ήταν μία εξαιρετική σεζόν για εμάς. Η πορεία μας όλη τη χρονιά μας οδήγησε στο να διεκδικούμε μέχρι τέλους την 2η θέση. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε γι’ αυτήν που ήταν και ένας στόχος μας, ωστόσο έχουμε τη δυνατότητα ακόμα και τώρα να πάρουμε την 3η θέση. Επίσης, δύο παιχνίδια πριν το φινάλε εξασφαλίσαμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, όλα αυτά δείχνουν πως είχαμε μια καταπληκτική σεζόν».

Για το τι του δίδαξε η φετινή σεζόν σε προσωπικό επίπεδο: «Έκανα και εγώ μια καλή σεζόν, όπως όλη η ομάδα. Πάλεψα όλη τη χρονιά, έκανα καλά τη δουλειά μου. Τώρα νιώθω λίγο πιο άδειος και κουρασμένος, όμως έκανα καλά το καθήκον μου κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος».

Για το ποια στιγμή ξεχωρίζει και ποια θέλει να ξεχάσει: «Αν ξεχώριζα μία στιγμή θα ήταν η νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Είναι ο τοπικός μας αντίπαλος, οπότε μια νίκη σε τοπικό ντέρμπι έχει την γλύκα της. Από την άλλη, επειδή θέλαμε πολύ το κύπελλο, η στιγμή του αποκλεισμού από τον Ολυμπιακό είναι αυτή που θέλω να ξεχάσω αυτή που μας αφήνει μια πικρή ανάμνηση».

Για το αν το εύκολο γκολ ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα του φετινού Άρη: «Όχι, δεν είναι μόνο αυτό. Σε όλη τη σεζόν παίζαμε καλά και γι’ αυτό ήμασταν και στην 2η θέση. Σε κάποια παιχνίδια που δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε, δεν ήταν μόνο ότι μας έλειπε το γκολ. Δεχτήκαμε και πιο εύκολα γκολ σε κάποια παιχνίδια, αλλά συνολικά είχαμε μία πολύ καλή σεζόν γι’ αυτό και είμαστε εδώ και διεκδικούσαμε μέχρι τέλους την δεύτερη θέση και αυτό δεν μπορούμε να το διαγράψουμε με τίποτα».

Για το αν περιμένει τη νέα σεζόν για να παίξει και πάλι σε ένα γεμάτο «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Σίγουρα αυτό μας έλειψε. Για εμάς ο κόσμος είναι σημαντικό κομμάτι του συλλόγου. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν είναι ξεχωριστή και μας λείπει. Με το που βγαίνουμε στο γήπεδο εισπράττουμε την αγάπη τους και μας λείπουν πάρα πολύ. Ελπίζω να τελειώσει αυτή η κατάσταση σύντομα και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να τους έχουμε ξανά κοντά μας».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Είναι δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε την 3η θέση, θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε για να βγούμε τρίτοι. Σε κάθε περίπτωση όμως το πιο σημαντικό είναι να το απολαύσουμε γιατί αυτό είναι το σημαντικό στο ποδόσφαιρο».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο της ομάδας και αν μπορεί να το κάνει στα ελληνικά: «(γέλια), είναι πολύ δύσκολη γλώσσα δεν μπορώ να το κάνω στα ελληνικά. Θέλω να πω στον κόσμο πως τους ευχαριστούμε για όλη την στήριξη. Θα θέλαμε να είναι δίπλα μας στο γήπεδο, ήταν όμως παντού κοντά μας, στο δρόμο, στο διαδίκτυο. Μας έλειψαν πολύ. Τους θέλουμε κοντά μας και τους υπόσχομαι πως θα κάνουμε πάντα το καλύτερο για να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα για την ομάδα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ