ΟΦΗ – Παναιτωλικός 2-2: Ματσάρα «Χ»ωρίς νικητή στην Κρήτη

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 2-2: Ματσάρα «Χ»ωρίς νικητή στην Κρήτη

Σε ένα ματς... ροντέο από το 70' και μετά, όπου σημειώθηκαν τρία γκολ, ΟΦΗ και Παναιτωλικός έμειναν στο ισόπαλο 2-2.

Σε ένα ματς… ροντέο από το 70′ και μετά, όπου σημειώθηκαν τρία γκολ, ΟΦΗ και Παναιτωλικός έμειναν στο ισόπαλο 2-2, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των play-out της Superleague.

Το παιχνίδι απέκτησε μια… άγρια ομορφιά στο δεύτερο μέρος, με τους Κρητικούς να προηγούνται δύο φορές χάρη στα γκολ των Σαρντινέρο και Στάρτζεον, και τους Αγρινιώτες να βρίσκουν τον τρόπο να φέρουν την αναμέτρηση στα ίσα με τους Βέργο και Ταχάρ.

Έτσι το σύνολο του Νίκου Νιόπλια έφτασε τους 32 βαθμούς και την 11η θέση στο πίνακα της βαθμολογίας, ενώ η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα έφτασε τους 28, τερματίζοντας στην 13η θέση που οδηγεί στα μπαράζ για τον υποβιβασμό.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ ξεκίνησε καλύτερα, προσπαθώντας να επιβάλλει εκείνος τον ρυθμό του στο ματς, πιέζοντας από νωρίς τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια είδε εν τέλει αυτή της την πίεση να αποδίδει… καρπούς καθώς στο 17′ ο Σαρντινέρο άνοιξε το σκορ. Οι κρητικοί έκρυψαν τη μπάλα στον χώρο του κέντρου, ο Βούρος γέμισε με στόχο τον Κοροβέση, εκείνος με τη μία πάσαρε στον Σαρντινέρο ο οποίος έκανε το 1-0. Σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο μέρος ήταν εντυπωσιακό όμως από το 70ο λεπτό λεπτό και μετά. Μέχρι εκείνο το σημείο ο Παναιτωλικός είχε ισορροπήσει το παιχνίδι. Έτσι οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα κατάφεραν να ισοφαρίσουν με γκολ του Βέργου στο 70′. Ο ΟΦΗ βγήκε μπροστά και στο 79′ βρήκε το γκολ με τον Στάρτζεον ο οποίος έκανε το 2-1. Η χαρά των Κρητικών κράτησε μόλις δύο λεπτά καθώς ο Ταχάρ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Σακόρ, Μαρινάκης, Νέϊρα(63′ Μπαλογιάννης), Βούρος(75′ Ουές), Διαμαντής(46′ Σελίμοβιτς), Γιαννούλης, Γιάννου(46′ Kαστάνιος), Σαρδινέρο(63′ Στάρτζεον), Μεγιάδο, Κοροβέσης

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Καρασαλίδης, Μαλής, Εντινγκά, Ντουάρτε, Αρσούρα(62′ Βέργος), Ντίας, Ταχάρ, Ματσόλα, Ντάλσιο, Μπαρμπόσα(88′ Καρέλης)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ