Ατρόμητος – Βόλος 1-0: Όπως του άξιζε…

Ατρόμητος – Βόλος 1-0: Όπως του άξιζε…

Ο Χαβιέρ Ούμπιδες έβαλε τέλος στην σπουδαία καριέρα του χαρίζοντας στον Ατρόμητο τη νίκη επί του Βόλου (1-0) με το τελευταίο του γκολ ως ποδοσφαιριστής. Βράβευση και αποθέωση για τον Αργεντινό πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το ματς.

Το παιχνίδι πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Εξάλλου δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον με Ατρόμητο και Βόλο να έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους εδώ και καιρό. Όλα τα φώτα ήταν στραμμένα σε ένα πρόσωπο, στον Χαβιέρ Ούμπιδες. Ο Αργεντινός άσος έδωσε την τελευταία του παράσταση ως ποδοσφαιριστής χαρίζοντας μάλιστα τη νίκη (1-0) στην ομάδα του Περιστερίου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Στα 39 του χρόνια κι έπειτα από οκτώ χρόνια στον Ατρόμητο και δέκα συνολικά στη χώρα μας (από ένα σε Ολυμπιακό Βόλου και Άρη), ο Ούμπιδες αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και ετοιμάζεται πλέον για νέες περιπέτειες. Το κοντέρ σταμάτησε στους 278 επίσημους αγώνες με τον Ατρόμητο, έχοντας 29 γκολ και 48 ασίστ.

Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη με ΠΑΕ και οργανωμένους να τον τιμούν για την προσφορά του στον σύλλογο ενώ η οικογένειά του είχε πάρει θέση στα επίσημα. Στις καθυστερήσεις μάλιστα έγινε αλλαγή για το τελευταίο χειροκρότημα με τους συμπαίκτες του να τον αποχαιρετούν ένας ένας με τον ίδιο να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του κι ενώ λίγο νωρίτερα είχαν γίνει ένα κουβάρι για να πανηγυρίσουν το γκολ.

Για την ιστορία, με αυτή τη νίκη ο Ατρόμητος τερμάτισε στην όγδοη θέση με 37 βαθμούς ενώ το γκολ προήλθε από πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Γκρίλο κι εκτέλεσε εύστοχα ο Ούμπιδες στο 62′ για το 1-0. Το ματς είχε ελάχιστες φάσεις γενικά, με τον Ατρόμητο να έχει πάντως την υπεροχή και κάποιες καλές στιγμές πριν αλλά και μετά το γκολ, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε.

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Γιαννιώτης, Αθανασίου (83′ Γκαλβάο), Νταβιώτης (69′ Νάτσος), Γούτας, Στρούγγης, Σάλομον, Ούμπιδες (90+3 Οικονομίδης), Ραμπέγιο (69′ Μουνίθ), Ενσικουλού (68′ Χριστοδουλόπουλος), Γιακουμάκης, Μανούσος.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Τσοκάνης, Μήτογλου, Γκρίλο, Ντεντάκης (58′ Κρητικός), Φεράρι, Μπαριέντος (87′ Σάντσες), Κιάκος (46′ Ριένστρα), Λογαράς (63′ Τέκιο), Μπαρτόλο, Μπουυένο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ