Απόλλων Σμύρνης – Λαμία 0-1

Απόλλων Σμύρνης – Λαμία 0-1

Η ομάδα της Φθιώτιδας επικράτησε στη Ριζούπολη του Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0, χάρη στο γκολ του Ρόμανιτς (10’).

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε το φετινό πρωτάθλημα η Λαμία.

Η ομάδα της Φθιώτιδας το βράδυ του Σαββάτο (15/5) επικράτησε στη Ριζούπολη του Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0, για την 7η και τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ της Superleague. Χρυσός σκόρερ για το συγκρότημα του Γρηγορίου ο Ρόμανιτς, ο οποίος στο 10’ εκμεταλλεύτηκε το γλίστρημα του αντιπάλου του και με πλασέ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Με αυτό το τρίποντο η Λαμία ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα στην 10η θέση έχοντας 35 πόντους, ενώ ο Απόλλωνας έμεινε στους 31. Η ομάδα της Ριζούπολης έχει ωστόσο ένα παιχνίδι λιγότερο, καθώς είχε αναβληθεί το παιχνίδι της 6ης αγωνιστική με τον ΠΑΣ Γιάννινα, λόγω κορωνοιού. Το ματς θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (19/5) στις 17:15.

Η Λαμία μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 10ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Ρόμανιτς. Ο Σέρβος επιθετικός πήρε την μπάλα, μετά την ωραία κεφαλιά-πάσα του συμπαίκτη του, εκμεταλλεύτηκε το γλίστρημα του αντιπάλου του, βγήκε απέναντι από τον Βέρχουλστ και με πλασέ έκανε το 1-0.

Μετά το γκολ, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στα επόμενα 15 λεπτά έχασαν δύο ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν. Στο 14’ ο Φερνάντεθ βρήκε χώρο, σούταρε, αλλά ο Επασί μπλόκαρε. Στο 25’ ο Χουχούμης σούταρε, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.  Η τελευταία καλή ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου άνηκε στη Λαμία. Ο Ρόμανιτς στο 45’ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, σούταρε, όμως αυτή τη φορά ο Βέρχουλστ του είπε «όχι» και απέκρουσε το σουτ που επιχείρησε ο Σέρβος.

Ο Απόλλων ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο έχοντας ως στόχο να φτάσει στην ισοφάριση και πίεσε την άμυνα της Λαμίας. Στο 52’ ο Ιωαννίδης πλάσαρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα πήρε πορεία προς τα δίχτυα, αλλά ο Αντέτζο απομάκρυνε σωτήρια και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

Στο 65’ οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά, αυτή τη φορά με τον Μπεντινέλι. Ο Επασί όμως απέκρουσε το σουτ του Λατινοαμερικάνου και έσωσε την ομάδα της Φθιώτιδας. Στο τελευταίο 25λεπτο της αναμέτρησης, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μάκης Χάβος): Βέρχουλστ, Χουχούμης (79΄Ρώσση), Τσαμπούρης (63΄Ντάουντα), Ντομίνγκες, Κάλισιρ, Μπαξεβανίδης, Φατιόν, Φερνάντεθ, Κολ (79΄Λαγός), Μπεντινέλι, Ιωαννίδης (79΄Βάρκας).

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Βύντρα, Σαραμαντάς, Προβυδάκης, Τζανδάρης (86΄Μπιάρνασον), Γκούγκα, Τιρόνε (58΄Βασιλακάκης), Καραμάνος, Ρόμανιτς (86΄Πίτι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ