ΑΕΚ: «Αντίο» με νίκη και… τρίτη θέση

ΑΕΚ: «Αντίο» με νίκη και… τρίτη θέση

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε (19:30) στο ΟΑΚΑ τον Άρη για την τελευταία αγωνιστική των play off και θέλει τη νίκη για να κλείσει τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, αλλά και για να τερματίσει τρίτη στην κατάταξη.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη στο ΟΑΚΑ (19:30) στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των play off και ψάχνει τρίποντο για να τερματίσει στην τρίτη θέση, αλλά και να κλείσει με ένα ιδανικό φινάλε τη σεζόν. Με το αποψινό παιχνίδι, η Ένωση θα ολοκληρώσει μια δύσκολη και καταστροφική χρονιά όπου όλα πήγαν στραβά και ελπίζει έστω να καταφέρει να την κλείσει με ένα καλό αποτέλεσμα, απέναντι σε έναν Άρη που προέρχεται από την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ πρέπει όμως να αποφύγουν τα λάθη που έγιναν στην Τρίπολη και τα οποία κόστισαν τους τρεις βαθμούς και να φτάσει στο τρίποντο. Από εκεί και πέρα στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μανόλο Χιμένεθ, αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα απουσιών, ενώ από την άλλη έχει προκύψει και το ζήτημα με τον Χρήστο Αλμπάνη (έχει ενόχληση στο γόνατο) ο οποίος θα δοκιμάσει σήμερα στα Σπάτα για να δει αν θα μπορεί να υπολογίζεται αν και μοιάζει δύσκολο. Επίσης ερωτηματικό είναι αν χρησιμοποιηθεί και ο Λιβάι Γκαρσία που πάντως νιώθει απόλυτα καλά όπως αποκάλυψε και ο ίδιος και μένει να δούμε τι θα αποφασιστεί.

Όσον αφορά τις επιλογές του Χιμένεθ, όλα δείχνουν πως πάμε σε διάταξη με τετράδα στην άμυνα και 4-3-3. Στο τέρμα θα είναι ο Τσιντώτας, με τον Μπακάκη ή τον Βασιλαντωνόπουλο δεξία, τον Μιτάι ή τον Λόπες, αριστερά και Τσιγκρίνσκι -Σβάρνα στόπερ. Στο κέντρο θα είναι οι Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλος, Μάνταλος με τον Σιμάνσκι επίσης να διεκδικεί θέση, ενώ στα άκρα ο Γκαρσία, αν αποφασιστεί να ξεκινήσει, θα βρίσκεται στην μια πλευρά και στην άλλη ο Τάνκοβιτς με τον Καρίμ στην κορυφή.

Αν ο Γκαρσία μείνει στον πάγκο, πιθανότατα ο Μάνταλος θα προωθηθεί πιο μπροστά αριστερά και ο Τάνκοβιτς θα πάει δεξιά. Δεν αποκλείεται βεβαίως και κάποια έκπληξη από τον Χιμένεθ, είτε σε σχέση με τη διάταξη είτε όσον αφορά κάποια πρόσωπα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ