Μπαγκαλιάνης: «Κύλησε πολύ καλά η σεζόν, μένει μικρία για τη δεύτερη θέση»

Μπαγκαλιάνης: «Κύλησε πολύ καλά η σεζόν, μένει μικρία για τη δεύτερη θέση»

Ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης μίλησε για την πορεία του Άρη τη φετινή σεζόν και τόνισε πως έχει μείνει μια πικρία που δεν κατάφερε η ομάδα του να τερματίσει στη δεύτερη θέση.

Για την πορεία του Άρη τη φετινή σεζόν μίλησε ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης και τόνισε ότι έχει μείνει μια πικρία που δεν κατάφερε η ομάδα του να τερματίσει στη δεύτερη θέση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον απολογισμό της φετινής χρονιάς: «Κύλησε πολύ καλά η σεζόν, η ομάδα έδειξε πως μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτό το επίπεδο. Κατά μεγάλο βαθμό σε όλη τη σεζόν είχαμε την δεύτερη θέση, δεν καταφέραμε να τερματίσουμε σε αυτήν, πάμε τώρα να κερδίσουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ».

Για το αν τους μένει πικρία για το γεγονός πως δεν κατέκτησαν την δεύτερη θέση: «Μένει μια πικρία. Τα παιδιά που έπαιξαν περισσότερο πάλεψαν γι’ αυτό, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για την εικόνα του Άρη στα πλέι οφ: «Ναι, σίγουρα. Είχαμε κούραση, αυτό βγήκε και φάνηκε. Δεν μπορεί κανείς να διαγράψει την προσπάθεια που έκαναν. Αλλά, η κούραση έπαιξε μεγάλο ρόλο».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Δύσκολο παιχνίδι. Κυνηγάμε και οι δύο ομάδες την 3η θέση. Είναι ένα ντέρμπι, πρέπει να τα δώσουμε όλα. Περιμένω δυνατό παιχνίδι».

Για το τι του δίδαξε η φετινή σεζόν: «Υπομονή. Για μένα η χρονιά σε προσωπικό επίπεδο δεν ήταν όπως την περίμενα. Αλλά με σκληρή δουλειά και υπομονή θα με ανταμείψουν στο μέλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ