ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο μάνατζερ του Τσιγκρίνσκι

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο μάνατζερ του Τσιγκρίνσκι

Στην Αθήνα βρίσκεται ο μάνατζερ του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος αναμένεται να έχει επαφές με την πλευρά της ΑΕΚ για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε και τυπικά τη φετινή σεζόν μετά την ισοπαλία με τον Άρη στο ΟΑΚΑ, τερματίζοντας στην τέταρτη θέση, σε μια από τις χειρότερες σεζόν των τελευταίων χρόνων. Η Ένωση θέλει να ξεχάσει γρήγορα τη χρονιά αυτή, αφού με εξαίρεση το ευρωπαϊκό εισιτήριο ήταν αποτυχημένη με πολλές και βαριές ήττες.

Πλέον οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων στρέφουν την προσοχή τους στον σχεδιασμό της νέας σεζόν, με το θέμα του προπονητή να είναι αυτό που «καίει», όμως υπάρχουν πολλά ανοιχτά ζητήματα και με τις ανανεώσεις συμβολαίων. Ένας από τους παίκτες που δεν έχει συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά είναι και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος αναμένεται στο άμεσο διάστημα να έχει επαφές με τη διοίκηση.

Πιο συγκεκριμένα, στην Αθήνα βρίσκεται ο μάνατζερ του Ουκρανού, Αλεξάντρ Πάνκοφ, ο οποίος παρακολούθησε το χτεσινό εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ, απέναντι στον Άρη και θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της διοίκησης για να συζητήσει το θέμα της ανανέωσης του πελάτη του, το οποίο αποτελεί προς το παρόν ένα μεγάλο ερωτηματικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ