Χιμένεθ: «Αξίζαμε την τρίτη θέση – Πρέπει να έρχονται διαιτητές επιπέδου σε τέτοια παιχνίδια»

Χιμένεθ: «Αξίζαμε την τρίτη θέση – Πρέπει να έρχονται διαιτητές επιπέδου σε τέτοια παιχνίδια»

Άδικη χαρακτήρισε την τελική βαθμολογική κατάταξη της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ, καθώς ο Ισπανός ανέφερε πως η Ένωση άξιζε την τρίτη θέση, ενώ στάθηκε και στη διαιτησία του αγώνα.

Ευχαριστημένος με την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Άρη ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε πως η ομάδα του άξιζε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, χαρακτηρίζοντας άδικη την τελική βαθμολογική της κατάταξη, ενώ στάθηκε και στη διαιτησία του αγώνα δηλώνοντας πως σε τέτοια παιχνίδια θα πρέπει να έρχονται διαιτητές υψηλού επιπέδου.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του AEK TV:

«Αξίζαμε να βρεθούμε στην τρίτη θέση. Ήταν έναν περίεργο παιχνίδι, στο οποίο παίξαμε αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο. Άρχισαν να μας εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μας. Οπότε, η ομάδας μας άρχισε να πέφτει σιγά-σιγά. Ο διαιτητής δεν άφησε να υπάρξει ρυθμός στο παιχνίδι. Είναι πρώτη φορά που θα μιλήσω για τη διαιτησία φέτος.

Κάτι που δεν καταλαβαίνω είναι το γεγονός ότι σφυρίζουν ξένοι διαιτητές σε τέτοια παιχνίδια. Θα πρέπει να έρχονται διαιτητές, οι οποίοι θα είναι κάποιου επιπέδου. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, οι παίκτες έχουν κάνει υπερπροσπάθεια. Αυτό σημαίνει ότι έχουν κάνει προσπάθεια να δώσουν παραπάνω από αυτό που έχουν και το κάνουν για πάρα πολλές αγωνιστικές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ